Γιατί να μπεις σε κατάστημα, αφού μπορείς από την ΑΤΜ;

Θεωρούμε τις ATM τόσο δεδομένες πια στη ζωή μας, που καμμιά φορά ξεχνάμε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν.


Θεωρούμε τις ATM τόσο δεδομένες πια στη ζωή μας, που καμμιά φορά ξεχνάμε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν. Πως χρησιμοποιούμε τον ηλεκτρικό φούρνο στο σπίτι, κάνοντας πάντα τα ένα δυο πράγματα που μάθαμε να ρυθμίζουμε, ενώ αυτός μας παρέχει άλλες πόσες δυνατότητες; Το ίδιο και με τις ATM. Μια που οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε συνηθίσει να τις επισκεπτόμαστε απλά για ανάληψη μετρητών. Και μάλιστα συνήθως περιορισμένων μετρητών. Ενώ οι αναλήψεις μας, θα μπορούσαν μέσω της ΑΤΜ, να φτάσουν μέχρι και τις €2.000 ημερησίως.

Με περισσότερα από 150 ATM σε 120 διαφορετικά σημεία της Κύπρου, εύκολα και προπαντός γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρίες σε ουρές εξυπηρέτησης, ή ακόμη περιορισμένα ωράρια, μπορείτε να διεκπεραιώσετε κι άλλες πολλές τραπεζικές σας υποχρεώσεις και μάλιστα με μεγάλη ασφάλεια.

  • Μπορείτε να καταθέσετε μετρητά στον λογαριασμό σας άμεσα και χωρίς φάκελο. Μια δυνατότητα ιδιαίτερα χρήσιμη δεδομένου ότι κανείς δεν θέλει να κυκλοφορεί έχοντας στο πορτοφόλι του, ή ακόμη χειρότερα αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο του μεγάλη ποσότητα χρημάτων. (Με αυτόματη πίστωση του συνδεδεμένου λογαριασμού σε επιλεγμένα ΑΤΜ).
  • Με την ίδια ευκολία ο πελάτης της Τράπεζας Κύπρου, μπορεί επίσης να καταθέσει επιταγές. Επίσης γρήγορα και ασφαλισμένα. Πόσες φορές δεν νοιώσαμε τον πανικό του φόβου, ότι χάσαμε μια επιταγή; Από αυτόν ακριβώς το φόβο έρχεται η ATM να μας απαλλάξει. Οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύκτας μας βολεύει. Παρέχεται μάλιστα η δυνατότητα κατάθεσης δέσμης επιταγών, μέχρι 15 ανά συναλλαγή  (σε επιλεγμένα ΑΤΜ).
  • Στις ATM μπορούμε  να δούμε τα υπόλοιπα των λογαριασμών μας, ώστε να κάνουμε καλύτερο προγραμματισμό.
  • Μπορούμε να ελέγξουμε και τις τελευταίες κινήσεις των λογαριασμών μας, σε περίπτωση που κάτι μας έχει ανησυχήσει ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
  • Μέσω των ΑΤΜ μας παρέχεται η δυνατότητα να αλλάξουμε τους κωδικούς μας, π.χ. το PIN της κάρτας μας, ή των  Wearables/Tagpay.
  • Σημαντικό επίσης ότι με ιδιαίτερη ευκολία, μια που το φιλικό στη χρήση ΑΤΜ μας δείχνει πάντα την επόμενη μας κίνηση, μπορούμε  να εξοφλήσουμε τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας, αλλά και να εκδώσουμε με μειωμένη χρέωση, το νέο μας μπλοκ επιταγών.
  • Ή ακόμη να μεταφέρουμε μεταξύ των συνδεδεμένων λογαριασμών της κάρτας, χρήματα.

Πάντα με την αξιοπιστία του εξελιγμένου δικτύου ΑΤΜs με σύγχρονες οθόνες αφής (touch screens) που μας προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιείτε την επιλογή «Τοποθεσίες» στην εφαργμογή (Mobile App) της Τράπεζας Κύπρου και να βρείτε έτσι το κοντινότερο σημείο εξυπηρέτησης. Ή βρείτε την κοντινότερη ATM από το σημείο που βρίσκεστε στο ακόλουθο link: https://www.bankofcyprus.com.cy/home-gr/bank_gr/storespage-gr/

Οι ΑΤΜ, μας ευκολύνουν τη ζωή και ευτυχώς τις βρίσκουμε παντού.