QuickLoans

Κάντε τώρα δικό σας αυτό που ονειρεύεστε!

Έχετε έκτακτα, καθημερινά έξοδα ή άλλες προσωπικές ανάγκες; Χρειάζεστε πιστωτική κάρτα; Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας για QuickLoan εύκολα και γρήγορα μέσω BoC Mobile App και να υπογράψετε ηλεκτρονικά, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε αίτηση μέσω Internet Banking και να λάβετε απόφαση άμεσα. 

Προσωπικές ανάγκες

 • Μέχρι €15.000
 • Χωρίς προσωπικές εγγυήσεις ή άλλες εξασφαλίσεις
 • Μέγιστη περίοδος αποπληρωμής 7 χρόνια
 • Χωρίς έξοδα διευθέτησης και ετοιμασίας εγγράφων
 • Δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα
Αιτηθείτε εδώ

Πιστωτική Κάρτα

Mastercard Classic, Visa Classic, Aegean Mastercard          

 • Μέχρι €5.000
 • Χωρίς προσωπικές εγγυήσεις ή άλλες εξασφαλίσεις
 • Χωρίς έξοδα διευθέτησης και ετοιμασίας εγγράφων
 • Με συνδρομή ανάλογα με το προϊόν κάρτας που θα επιλεγεί
 • Δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα
Αιτηθείτε εδώ

Για τις καθημερινές σας ανάγκες

Tρεχούμενος λογαριασμός με όριο

 • Μέχρι €5.000
 • Χωρίς προσωπικές εγγυήσεις ή άλλες εξασφαλίσεις
 • Χωρίς έξοδα διευθέτησης και ετοιμασίας εγγράφων
 • Δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα
Αιτηθείτε εδώ

Αγορά  αυτοκινήτου

Ενοικιαγορά καινούργιου αυτοκινήτου (περιλαμβανομένου του Green Car -ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο με εκπομπές ρύπων <50g CO2/km) ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

 • Μέγιστο ποσό: €25.000 για καινούργιο αυτοκίνητο, €35.000 για καινούργιο Green Car, €15.000 για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο
 • Ελάχιστη ιδία συνεισφορά: 15% για καινούργιο αυτοκίνητο και καινούργιο Green Car,  20% για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο
 • Μέγιστη διάρκεια μίσθωσης: 7 χρόνια για καινούριο αυτοκίνητο, 8 χρόνια για καινούργιο Green Car και 5  χρόνια για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο
 • Σταθερό ή κυμαινόμενο επιτόκιο
 • Χωρίς έξοδα διευθέτησης και ετοιμασίας εγγράφων
 • Απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα για την υπογραφή των εγγράφων
Αιτηθείτε εδώ

BoC Mobile App

Ζήστε μια νέα ψηφιακή εμπειρία μέσω του Mobile Banking App. Είναι γρήγορο, εύκολο και σας προσφέρει έξυπνες λύσεις στις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές. Ο μοναδικός σχεδιασμός της εφαρμογής κάνει την πλοήγηση και τη χρήση της ακόμη πιο απλή και ευχάριστη, όπου κι αν βρίσκεστε. 

Κατεβάστε το App εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

 • Ποιο είναι το επιτόκιο;

  Ενημερωθείτε για τα επιτόκια εδώ.

  Σε ποιους απευθύνεται;

  Σε φυσικά πρόσωπα, μόνιμους κάτοικους Κύπρου που χρειάζονται λύση για κάθε ανάγκη χρηματοδότησης.  

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης του δικτύου καταστημάτων μας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή με γραπτή αίτηση.

  Μπορώ να αλλάξω γνώμη;

  Υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της συμφωνίας, όταν η χρηματοδότηση παρέχεται χωρίς οποιεσδήποτε εγγυήσεις / εξασφαλίσεις ή εξασφαλίζεται με προσωπικές εγγυήσεις.

  FAQs για QuickLoans

  Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση μου;

  Θα ενημερώνεσαι μέσω μηνύματος στο κινητό σου και μέσω της 1bank.

  Μπορώ να υποβάλω αίτημα από κοινού με άλλο άτομο;

  Τα προϊόντα QuickLoans προσφέρονται σε ένα δανειολήπτη μόνο. Μπορείς να αιτηθείς από κοινού χρηματοδότηση με άλλο άτομο μέσω του καταστήματος που σε εξυπηρετεί.

  Ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλω;

  Πιθανόν να ζητηθεί αποδεικτικό των εισοδημάτων σου μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης.

  Το δάνειο μου θα πρέπει να καλυφθεί με ασφάλεια ζωής;

  Όχι, δεν χρειάζεται. Εάν όμως το επιθυμείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

  Υπάρχουν έξοδα για την αίτηση;

  Τα προϊόντα QuickLoans προσφέρονται χωρίς οποιαδήποτε αρχικά τραπεζικά έξοδα (διευθέτησης ή ετοιμασίας συμβολαίων). Το μόνο που θα χρειαστεί να πληρώσεις είναι τα τέλη χαρτοσήμου σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

  Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις χρεώσεις της Τράπεζας από τον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων.

  Τι συνεπάγονται η αυτοματοποιημένη αξιολόγηση της αίτησης μου, η αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης απόφασης και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

  Οι αιτήσεις για προϊόντα QuickLoans αξιολογούνται ηλεκτρονικά βάσει της πιστοληπτικής σου ικανότητας, της δυνατότητας αποπληρωμής, και της εκάστοτε πιστωτικής πολιτικής της Τράπεζας .

  Απόφαση για έγκριση ή απόρριψη αίτησης που υποβλήθηκε διαδικτυακά λαμβάνεται αφού τύχουν επεξεργασίας τα προσωπικά σου δεδομένα, χρησιμοποιώντας μόνο αυτοματοποιημένα μέσα (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ), χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο αφού μας δώσεις τη ρητή σου συγκατάθεση.

  Η δημιουργία προφίλ με τη διαδικασία αυτή συνεπάγεται την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων για ανάλυση, αξιολόγηση και πρόβλεψη της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής της διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση μόνο των αναγκαίων πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής, ώστε να μπορεί να λάβει υπεύθυνη, δίκαιη και ενημερωμένη απόφαση για χορήγηση ή όχι πιστωτικής διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση πληροφοριών που εσύ παρέχεις, καθώς επίσης και πληροφοριών που προκύπτουν από εσωτερικές πηγές της Τράπεζας (δηλαδή προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας σου, στοιχεία για απασχόληση, εισοδήματα, έξοδα, οικογενειακή δομή, καταναλωτικές συνήθειες, συμπεριφορά με άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις/εγγυήσεις/εξασφαλίσεις, καθυστερημένες οφειλές σε άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις, χρέη βάσει δικαστικής απόφασης, το κατά πόσο τα προσωπικά σου δεδομένα έχουν επιβεβαιωθεί, ενημερώσεις για σκοπούς καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες) καθώς και από εξωτερικές πηγές (δηλαδή στοιχεία πτώχευσης όπως οφειλές, μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις και χρέη βάσει δικαστικής απόφασης σε άλλες τράπεζες από το Artemis Credit Bureau). Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας,

  Επίσης, η αίτηση δύναται να παραπεμφθεί αυτόματα στην Τράπεζα για περαιτέρω αξιολόγηση από λειτουργό.

  Σε περίπτωση απόρριψης, έχω δικαίωμα ένστασης κατά της αυτοματοποιημένης απόφασης;

  Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις επανεξέταση της αίτησης από λειτουργό της Τράπεζας επικοινωνώντας με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

  Μπορώ να αποχωρήσω από την διαδικασία αίτησης ανά πάσα στιγμή είτε πριν την υποβολή της αίτησης είτε και μετά την λήψη απόφασης από την Τράπεζα;

  Μπορείς να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή. Εάν καταχωρήσεις οποιαδήποτε στοιχεία, έχεις την επιλογή αποθήκευσης τους και συνέχισης της υποβολής της αίτησης  σε μεταγενέστερο στάδιο ή και απόσυρσης της αίτησης . Εάν επιλέξεις να αποσύρεις την αίτησή σου, τα στοιχεία που έχεις καταχωρήσει δεν θα αποθηκευτούν. Η αίτησή σου αποσύρεται αυτόματα εάν παραμείνει αδρανής για διάστημα 15 ημερών.

  Σε περίπτωση που η Τράπεζα έχει ήδη λάβει απόφαση, μπορείς και πάλι να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή πριν προχωρήσεις στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά εντός του χρόνου ισχύος της απόφασης η οποία αναφέρεται στη σχετική κοινοποίηση για την παραχώρηση της διευκόλυνσης. Αυτό δεν επηρεάζει τα άλλα δικαιώματα σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων.

  Έχεις επίσης τη δυνατότητα να αποχωρήσεις από τη σύμβαση εντός καθορισμένης προθεσμίας και υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση θα σου δοθούν μέσω της προσυμβατικής πληροφόρησης, καθώς επίσης και στη  σύμβαση παραχώρησης της διευκόλυνσης.

  Με ποιο τρόπο η Τράπεζα Κύπρου διασφαλίζει την ιδιωτικότητά μου και τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων;

  Η Τράπεζα δεσμεύεται να διασφαλίζει την ιδιωτικότητά σου και την διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας, όπου επίσης θα βρεις και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα σου, όπως π.χ. το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα να ζητήσεις διόρθωση, το δικαίωμα υποβολής παραπόνου κ.α.

  Πώς μπορώ να υπογράψω τα έγγραφα της σύμβασής μου μετά την έγκριση; Είναι δυνατή η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  Αφού η αίτησή σου εγκριθεί, θα λάβεις σχετικό μήνυμα τόσο στο κινητό σου όσο και στην 1bank.

  Θα μπορείς να επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής νοουμένου ότι πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αν δεν επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής ή αν δεν πληρούνται τα κριτήρια που έχουν τεθεί, η υπογραφή των εγγράφων θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα που σε εξυπηρετεί, εκτός αν έχεις υποδείξει διαφορετικά κατά τη διάρκεια της αίτησης.

  Ποια είναι τα κριτήρια για χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  • Οι λογαριασμοί αποκοπής εξόδων και δόσεων του δανείου να ανήκουν αποκλειστικά σε σένα. Αν δεν υπάρχουν σου δίνεται η δυνατότητα ανοίγματος νέου λογαριασμού QuickAccount, από τον οποίο μπορούν να αποπληρώνονται δόσεις δανείων και καρτών. Ο λογαριασμός αυτός, αν επιθυμείς, μπορεί να συνδεθεί με χρεωστική κάρτα, η οποία σου παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών στις ΑΤΜ και αγορών τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε εμπόρους.
  • Η γλώσσα έκδοσης των εγγράφων να είναι η γλώσσα επικοινωνίας σου.
  • Να μην έχουν καθοριστεί πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις στη χρηματοδότηση από λειτουργό της Τράπεζας.

  Σε περίπτωση που δικαιούμαι να υπογράψω με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής, πώς γίνεται η αγορά και τι κόστος έχει;

  Η ηλεκτρονική υπογραφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την υπογραφή των εγγράφων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

  Πόσο σύντομα μπορώ να λάβω το ποσό του δανείου στο λογαριασμό μου;

  Σε περίπτωση που η αίτησή σου εγκριθεί, το ποσό του δανείου θα είναι διαθέσιμο το αργότερο την εργάσιμη μέρα που ακολουθεί την ημερομηνία υπογραφής των εγγράφων της σύμβασης.

  Δεν είμαι πελάτης της Τράπεζας. Μπορώ να κάνω αίτηση;

  Ναι. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή BoC Mobile app και να κάνεις εγγραφή. Στη συνέχεια, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς με την 1bank (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Μπορείς να αιτηθείς την διευκόλυνση αυτή μέσω Internet Banking ή μέσω της εφαρμογής BoC Mobile app .

  Χρήσιμες πληροφορίες για τους τόκους, τα έξοδα, την πληρωμή των δόσεων σας και το δικαίωμα υπαναχώρησης

  Επηρεάζεται η δόση μου ανάλογα με αλλαγές στο επιτόκιο;

  Για δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου, το επιτόκιο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή (προς τα πάνω ή προς τα κάτω) ανάλογα με τις μεταβολές του βασικού επιτοκίου. Το κυμαινόμενο επιτόκιο αποτελείται από τη βάση συν το περιθώριο. Κάθε φορά που αλλάζει το συνολικό επιτόκιο, η δόση του δανείου σας θα αλλάζει επίσης.

  Για δάνεια σταθερού επιτοκίου, το επιτόκιο δεν μεταβάλλεται σε καμία περίπτωση. Έτσι η δόση σας παραμένει σταθερή, χωρίς να επηρεάζεται από ενδεχόμενη άνοδο των επιτοκίων, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι, παράλληλα, δεν επωφελείστε από ενδεχόμενη μείωση των επιτοκίων. 

  Ποια είναι τα αρχικά έξοδα;

  Αρχικά έξοδα Τράπεζας

  • Έξοδα διευθέτησης: αφορούν έξοδα της Τράπεζας για την ετοιμασία και αξιολόγηση της αίτησής σας.
  • Έξοδα ετοιμασίας συμβολαίων: μια σταθερή χρέωση κατά την ετοιμασία των εγγράφων που καθορίζεται από το ύψος της χρηματοδότησης  

   Για τις αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας δεν πληρώνετε αρχικά έξοδα Τράπεζας.

  Κυβερνητικά έξοδα

  Τα έξοδα αυτά καθορίζονται σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία και είναι:

  • Έξοδα εγγραφής υποθήκης που καταβάλλονται στο Κτηματολόγιο.
  • Έξοδα που αφορούν στη χαρτοσήμανση των εγγράφων του δανείου και καταβάλλονται στον Έφορο Χαρτοσήμων.
  • Έξοδα που καταβάλλονται στο Κτηματολόγιο στις περιπτώσεις που απαιτείται μεταβίβαση ενός ακινήτου από ένα ιδιοκτήτη σε άλλο.

  Έξοδα που καταβάλλονται σε τρίτους

  Τα έξοδα αυτά αφορούν στην εκτίμηση που διενεργείται για λογαριασμό της Τράπεζας από εγκεκριμένους εκτιμητές για ακίνητα που υποθηκεύονται, ή έξοδα για ασφάλεια ζωής ή/και κατοικίας.

  Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις χρεώσεις της Τράπεζας από τον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων 

  Τι πρέπει να ξέρω σχετικά με την πληρωμή των δόσεων του δανείου μου;

  • Μπορείτε να δώσετε γραπτές οδηγίες, ώστε η δόση σας να καταβάλλεται αυτόματα από το λογαριασμό σας.
  • Πρέπει να πληρώνετε τις δόσεις σας, όπως προνοείται από τους όρους του δανείου σας. Φροντίστε να καθορίσετε μια ημερομηνία που να σας βολεύει. Αν η ημερομηνία πρόκειται να αλλάξει, επικοινωνήστε έγκαιρα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.
  • Σε περίπτωση καθυστέρησης στην καταβολή των δόσεων, πληρώνετε πρόσθετα έξοδα, και αυξάνεται έτσι το κόστος του δανείου σας.
  • Αν διαφοροποιηθούν οι οικονομικές σας συνθήκες και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στην καταβολή των δόσεων σας σύμφωνα με τους όρους της σύμβασής σας, επικοινωνήστε έγκαιρα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί για να συμφωνήσετε ένα νέο πρόγραμμα αποπληρωμής που θα ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες.

  Τι γίνεται σε περίπτωση πρόωρης αποπληρωμής/πρόωρης καταβολής δόσεων του δανείου; 

  Όταν το δάνειο αποπληρώνεται πρόωρα, πλήρως, ή καταβάλλονται πρόωρα δόσεις σε σχέση με το συμφωνημένο πρόγραμμα αποπληρωμής του, τότε η Τράπεζα θα χρεώσει έξοδα ανάλογα με το είδος του επιτοκίου και το ποσό της προεξόφλησης.

  Τι είναι το Συνολικό Ετήσιο Ποσοστό Επιβάρυνσης (ΣΕΠΕ);

  Το Συνολικό Ετήσιο Ποσοστό Επιβάρυνσης (ΣΕΠΕ) είναι το συνολικό κόστος της χρηματοδότησης για τον καταναλωτή.  Για τον υπολογισμό του ΣΕΠΕ λαμβάνονται υπόψη όλες οι πληρωμές που καταβάλλει ο πελάτης είτε στην Τράπεζα είτε σε τρίτους (π.χ Κυβερνητικά έξοδα, έξοδα εκτίμησης, ασφάλειες κλπ.)  

  Το ΣΕΠΕ θεωρείται το καλύτερο εργαλείο σύγκρισης του πραγματικού κόστους για τον πελάτη, καθώς συμπεριλαμβάνει όλα τα έξοδα της χρηματοδότησης. Σας βοηθά να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και να συγκρίνετε διαφορετικά σχέδια της Τράπεζας ή και να συγκρίνετε τα σχέδια μεταξύ τραπεζών.

  Υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης:

  • εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία σύναψης της συμφωνίας, όταν η χρηματοδότηση εξασφαλίζεται με υποθήκη οικίας
  • εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της συμφωνίας, όταν η χρηματοδότηση παρέχεται χωρίς οποιεσδήποτε εγγυήσεις / εξασφαλίσεις ή εξασφαλίζεται με προσωπικές εγγυήσεις
 • Σε ποιους απευθύνεται το προϊόν;

  Σε φυσικά πρόσωπα, μόνιμους κάτοικους Κύπρου.
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης του δικτύου καταστημάτων μας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή με γραπτή αίτηση.

  Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτησή  μου;

  Θα ενημερώνεσαι μέσω μηνύματος στο κινητό σου και μέσω της 1bank.

  Ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλω;

  Πιθανόν να ζητηθεί αποδεικτικό των εισοδημάτων σου μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης.

  Υπάρχουν έξοδα για την αίτηση;

  Τα προϊόντα QuickCards προσφέρονται χωρίς οποιαδήποτε αρχικά τραπεζικά έξοδα (διευθέτησης ή ετοιμασίας συμβολαίων).

  Ισχύει χρέωση συνδρομής ανάλογα με τον τύπο της κάρτας. Μπορείς να ενημερωθείς από τον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων.

  Τι συνεπάγονται η αυτοματοποιημένη αξιολόγηση της αίτησής μου, η αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης απόφασης και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

  Οι αιτήσεις για προϊόντα QuickCards αξιολογούνται ηλεκτρονικά βάσει της πιστοληπτικής σου ικανότητας, της δυνατότητας αποπληρωμής και της εκάστοτε πιστωτικής πολιτικής της Τράπεζας.

  Απόφαση για έγκριση ή απόρριψη αίτησης που υποβλήθηκε διαδικτυακά λαμβάνεται αφού τύχουν επεξεργασίας τα προσωπικά σου δεδομένα, χρησιμοποιώντας μόνο αυτοματοποιημένα μέσα (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ), χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο αφού μας δώσεις τη ρητή σου συγκατάθεση.

  Η δημιουργία προφίλ με τη διαδικασία αυτή συνεπάγεται την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων για ανάλυση, αξιολόγηση και πρόβλεψη της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής της διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση μόνο των αναγκαίων πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής, ώστε να μπορεί να λάβει υπεύθυνη, δίκαιη και ενημερωμένη απόφαση για χορήγηση ή όχι πιστωτικής διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση πληροφοριών που εσύ παρέχεις, καθώς επίσης και πληροφοριών που προκύπτουν από εσωτερικές πηγές της Τράπεζας (δηλαδή προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας σου, στοιχεία για απασχόληση, εισοδήματα, έξοδα, οικογενειακή δομή, καταναλωτικές συνήθειες, συμπεριφορά με άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις/εγγυήσεις/εξασφαλίσεις, καθυστερημένες οφειλές σε άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις, χρέη βάσει δικαστικής απόφασης, το κατά πόσο τα προσωπικά σου δεδομένα έχουν επιβεβαιωθεί, ενημερώσεις για σκοπούς καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες) καθώς και από εξωτερικές πηγές (δηλαδή στοιχεία πτώχευσης όπως οφειλές, μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις και χρέη βάσει δικαστικής απόφασης σε άλλες τράπεζες από το Artemis Credit Bureau).  Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας.

  Επίσης, η αίτηση δύναται να παραπεμφθεί αυτόματα στην Τράπεζα για περαιτέρω αξιολόγηση από λειτουργό.

  Σε περίπτωση απόρριψης, έχω δικαίωμα ένστασης κατά της αυτοματοποιημένης απόφασης;

  Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις επανεξέταση της αίτησης από λειτουργό της Τράπεζας επικοινωνώντας με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

  Μπορώ να αποχωρήσω από την διαδικασία αίτησης ανά πάσα στιγμή είτε πριν την υποβολή της αίτησης είτε και μετά την λήψη  απόφασης από την Τράπεζα;

  Μπορείς να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή. Εάν καταχωρήσεις οποιαδήποτε στοιχεία, έχεις την επιλογή αποθήκευσής τους και συνέχισης της υποβολής της αίτησης σε μεταγενέστερο στάδιο ή και απόσυρσης της αίτησης. Εάν επιλέξεις να αποσύρεις την αίτησή σου, τα στοιχεία που έχεις καταχωρήσει δεν θα αποθηκευτούν. Η αίτησή σου αποσύρεται αυτόματα εάν παραμείνει αδρανής για διάστημα 15 ημερών.

  Σε περίπτωση που η Τράπεζα έχει ήδη λάβει απόφαση, μπορείς και πάλι να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή πριν προχωρήσεις στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά εντός του χρόνου ισχύος της απόφασης η οποία αναφέρεται στη σχετική κοινοποίηση για την παραχώρηση της διευκόλυνσης. Αυτό δεν επηρεάζει τα άλλα δικαιώματά σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων.

  Έχεις επίσης τη δυνατότητα να αποχωρήσεις από τη σύμβαση εντός καθορισμένης προθεσμίας και υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση θα σου δοθούν μέσω της προσυμβατικής πληροφόρησης, καθώς επίσης και στη σύμβαση παραχώρησης της διευκόλυνσης.

  Με ποιο τρόπο η Τράπεζα Κύπρου διασφαλίζει την ιδιωτικότητά μου και τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων;

  Η Τράπεζα δεσμεύεται να διασφαλίζει την ιδιωτικότητά σου και την διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας, όπου επίσης θα βρεις και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματά σου, όπως π.χ. το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα να ζητήσεις διόρθωση, το δικαίωμα υποβολής παραπόνου κ.α.

  Πώς μπορώ να υπογράψω τα έγγραφα της σύμβασής μου μετά την έγκριση; Είναι δυνατή η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  Αφού η αίτησή σου εγκριθεί, θα λάβεις σχετικό μήνυμα τόσο στο κινητό σου όσο και στην 1bank.

  Θα μπορείς να επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής νοουμένου ότι πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αν δεν επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής ή αν δεν πληρούνται τα κριτήρια που έχουν τεθεί, η υπογραφή των εγγράφων θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα που σε εξυπηρετεί, εκτός αν έχεις υποδείξει διαφορετικά κατά τη διάρκεια της αίτησης.

  Η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής στο παρόν στάδιο είναι διαθέσιμη μόνο για αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του BoC Mobile app.

  Ποια είναι τα κριτήρια για χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  • Οι λογαριασμοί αποκοπής εξόδων και μηνιαίας οφειλόμενης καταβολής να ανήκουν αποκλειστικά σε σένα. Αν δεν υπάρχουν σου δίνεται η δυνατότητα ανοίγματος νέου λογαριασμού e-Instant.  Στον λογαριασμό υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης χρεωστικής κάρτας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές στο διαδίκτυο και σε εμπόρους.   Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διενέργεια συναλλαγών μέσω της 1bank και για πληρωμή δόσεων δανείων και καρτών
  • Η γλώσσα έκδοσης των εγγράφων να είναι η γλώσσα επικοινωνίας σου
  • Να μην έχουν καθοριστεί πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις στη χρηματοδότηση από λειτουργό της Τράπεζας

  Σε περίπτωση που δικαιούμαι να υπογράψω με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής  πώς γίνεται η αγορά και τι κόστος έχει;

  Η ηλεκτρονική υπογραφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την υπογραφή των εγγράφων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

  Πόσο σύντομα μπορώ να έχω πρόσβαση στο νέο όριο;

  Σε περίπτωση που η αίτησή σου εγκριθεί, το όριο θα είναι διαθέσιμο το αργότερο την εργάσιμη μέρα που ακολουθεί την ημερομηνία υπογραφής των εγγράφων της σύμβασης.

  Πώς μπορώ να πληρώνω το μηνιαίο οφειλόμενο ποσό της πιστωτικής κάρτας;

  Σου προτείνουμε όπως η πληρωμή του μηνιαίου οφειλόμενου ποσού της πιστωτικής σου κάρτας γίνεται μέσω αυτόματης εντολής από τον λογαριασμό σου. Εάν δεν διατηρείς λογαριασμό, μπορείς να προχωρήσεις σε άνοιγμα ενός, μέσω των ψηφιακών καναλιών ή στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί. Εναλλακτικά, μπορείς να πληρώνεις το οφειλόμενο ποσό σε μετρητά μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας, ΑΤΜ ή μέσω μεταφοράς από λογαριασμό που διατηρείς με την Τράπεζα Κύπρου ή με οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα.

  Υπάρχει συνδρομή για την πιστωτική κάρτα;

  Ναι. Κατά το άνοιγμα της πιστωτικής κάρτας χρεώνεται η συνδρομή. Η συνδρομή χρεώνεται μηνιαίως ή ετησίως ανάλογα με το είδος της κάρτας. Μπορείς να ενημερωθείς για το ύψος και την συχνότητα της συνδρομής από τον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων.

  Τι πρέπει να γνωρίζω σχετικά με την πληρωμή της πιστωτικής κάρτας;

  • Μπορείς να δώσεις γραπτές οδηγίες, ώστε το οφειλόμενο ποσό να καταβάλλεται αυτόματα από το λογαριασμό σου. Μπορείς να επιλέξεις την πληρωμή ολόκληρου του οφειλόμενου ποσού ή ποσοστού επί αυτού. Μπορείς να καταθέτεις επιπρόσθετα ποσά οποτεδήποτε επιθυμείς μέσω μετρητών ή μεταφοράς από λογαριασμό που διατηρείς με την Τράπεζα Κύπρου ή με οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα.
  • Οι πληρωμές πρέπει να γίνονται πριν ή κατά την καθορισμένη ημερομηνία η οποία αναγράφεται στην μηνιαία κατάσταση λογαριασμού. Σε περίπτωση καθυστέρησης πληρώνεις επιπρόσθετα έξοδα.
  • Μπορείς να αλλάξεις το ποσοστό μηνιαίας δόσης οποτεδήποτε επιθυμείς μετά από γραπτές οδηγίες σου στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

  Πώς μπορώ να παραλάβω την κάρτα και τον κωδικό (ΡΙΝ);

  Μπορείς να παραλάβεις την κάρτα σου ταχυδρομικά στην διεύθυνση που τηρείται στα αρχεία της Τράπεζας. Έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις την ταχυδρομική διεύθυνση για την συγκεκριμένη κάρτα, κατά την διάρκεια της αίτησης.

  Ο κωδικός (ΡΙΝ) είναι διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής BoC Mobile app.

  Δεν είμαι πελάτης της Τράπεζας. Μπορώ να υποβάλω αίτηση;

  Ναι. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή BoC Mobile app και να κάνεις εγγραφή. Στη συνέχεια, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς με την 1bank (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Μπορείς να αιτηθείς την διευκόλυνση αυτή μέσω Internet Banking ή μέσω της εφαρμογής BoC Mobile app.  

 • Ποιο είναι το επιτόκιο;

  Ενημερωθείτε για τα επιτόκια εδώ.

  Σε ποιους απευθύνεται το προϊόν;

  Σε φυσικά πρόσωπα, μόνιμους κάτοικους Κύπρου που χρειάζονται λύση για κάθε ανάγκη χρηματοδότησης.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης του δικτύου καταστημάτων μας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή με γραπτή αίτηση.

  Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στα χρήματά μου;

  • Με την έκδοση επιταγών
  • Με τη δυνατότητα χρήσης της κάρτας σας για τις αγορές σας
  • Με τη χρήση ΑΤΜ στην Κύπρο χωρίς πρόσθετο κόστος
  • Με τη χρήση ΑΤΜ στο εξωτερικό με πρόσθετο κόστος

  Ποια άλλα ωφελήματα μου προσφέρει ο λογαριασμός αυτός;

  • Πληρώνετε αυτόματα, μέσω πάγιας εντολής, δάνεια, ασφάλιστρα κ.λπ.
  • Πληρώνετε αυτόματα, μέσω αυτόματης εντολής τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας
  • ‘Έχετε άμεση ενημέρωση για τις συναλλαγές σας μέσω SMS
  • Μπορείτε να κάνετε διαχείριση των λογαριασμών σας μέσω 1bank, 24 ώρες το 24ωρο
  • Πιστώνεστε αυτόματα με τη μηνιαία μισθοδοσία σας

  Μπορώ να αλλάξω γνώμη;

  Υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της συμφωνίας, όταν η χρηματοδότηση παρέχεται χωρίς οποιεσδήποτε εγγυήσεις/εξασφαλίσεις ή εξασφαλίζεται με προσωπικές εγγυήσεις.

   

  FAQs για QuickOverdraft

  Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση μου;

  Θα ενημερώνεσαι μέσω μηνύματος στο κινητό σου και μέσω της 1bank.

  Μπορώ να υποβάλω αίτημα από κοινού με άλλο άτομο;

  Τα προϊόντα QuickOverdrafts προσφέρονται σε ένα δανειολήπτη μόνο. Μπορείς να αιτηθείς από κοινού χρηματοδότηση με άλλο άτομο μέσω του καταστήματος που σε εξυπηρετεί.

  Ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλω;

  Πιθανόν να ζητηθεί αποδεικτικό των εισοδημάτων σου μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης.

  Το όριο του τρεχούμενου λογαριασμού θα πρέπει να καλυφθεί με ασφάλεια ζωής;

  Όχι, δεν χρειάζεται. Εάν όμως το επιθυμείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

  Υπάρχουν έξοδα για την αίτηση;

  Τα προϊόντα QuickOverdrafts προσφέρονται χωρίς οποιαδήποτε αρχικά τραπεζικά έξοδα (διευθέτησης ή ετοιμασίας συμβολαίων).

  Τι συνεπάγονται η αυτοματοποιημένη αξιολόγηση της αίτησης μου, η αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης απόφασης και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

  Οι αιτήσεις για προϊόντα QuickOverdrafts αξιολογούνται ηλεκτρονικά βάσει της πιστοληπτικής σου ικανότητας, της δυνατότητας αποπληρωμής, και της εκάστοτε πιστωτικής πολιτικής της Τράπεζας.

  Απόφαση για έγκριση ή απόρριψη αίτησης που υποβλήθηκε διαδικτυακά λαμβάνεται αφού τύχουν επεξεργασίας τα προσωπικά σου δεδομένα, χρησιμοποιώντας μόνο αυτοματοποιημένα μέσα (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ), χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο αφού μας δώσεις τη ρητή σου συγκατάθεση.

  Η δημιουργία προφίλ με τη διαδικασία αυτή συνεπάγεται την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων για ανάλυση, αξιολόγηση και πρόβλεψη της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής της διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση μόνο των αναγκαίων πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής, ώστε να μπορεί να λάβει υπεύθυνη, δίκαιη και ενημερωμένη απόφαση για χορήγηση ή όχι πιστωτικής διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση πληροφοριών που εσύ παρέχεις, καθώς επίσης και πληροφοριών που προκύπτουν από εσωτερικές πηγές της Τράπεζας (δηλαδή προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας σου, στοιχεία για απασχόληση, εισόδηματα, έξοδα, οικογενειακή δομή, καταναλωτικές συνήθειες, συμπεριφορά με άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις/εγγυήσεις/εξασφαλίσεις, καθυστερημένες οφειλές σε άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις, χρέη βάσει δικαστικής απόφασης, το κατά πόσο τα προσωπικά σου δεδομένα έχουν επιβεβαιωθεί, ενημερώσεις για σκοπούς καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες) καθώς και από εξωτερικές πηγές (δηλαδή στοιχεία πτώχευσης όπως οφειλές, μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις και χρέη βάσει δικαστικής απόφασης σε άλλες τράπεζες από το Artemis Credit Bureau). Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας

  Επίσης, η αίτηση δύναται να παραπεμφθεί αυτόματα στην Τράπεζα για περαιτέρω αξιολόγηση από λειτουργό.

  Σε περίπτωση απόρριψης, έχω δικαίωμα ένστασης κατά της αυτοματοποιημένης απόφασης;

  Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις επανεξέταση της αίτησης από λειτουργό της Τράπεζας επικοινωνώντας με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

  Μπορώ να αποχωρήσω από την διαδικασία αίτησης ανά πάσα στιγμή είτε πριν την υποβολή της αίτησης είτε και μετά την σχετική απόφαση της Τράπεζας;

  Μπορείς να αποσύρεις την αίτηση σου ανά πάσα στιγμή. Εάν καταχωρήσεις οποιαδήποτε στοιχεία, έχεις την επιλογή αποθήκευσης τους και συνέχιση της υποβολής της αίτησης  σε μεταγενέστερο στάδιο ή και απόσυρσης της αίτησης . Εάν επιλέξεις να αποσύρεις την αίτηση σου, τα στοιχεία που έχεις καταχωρήσει δεν θα αποθηκευτούν. Η αίτηση σου αποσύρεται αυτόματα εάν παραμείνει αδρανής για διάστημα 15 ημερών.

  Σε περίπτωση που η Τράπεζα έχει ήδη λάβει απόφαση, μπορείς και πάλι να αποσύρεις την αίτηση σου ανά πάσα στιγμή πριν προχωρήσεις στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά εντός του χρόνου ισχύος της απόφασης η οποία αναφέρεται στη σχετική κοινοποίηση για την παραχώρηση της διευκόλυνσης. Αυτό δεν επηρεάζει τα άλλα δικαιώματα σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων.

  Έχεις επίσης τη δυνατότητα να αποχωρήσεις από τη σύμβαση εντός καθορισμένης προθεσμίας και υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση θα σου δοθούν μέσω της προσυμβατικής πληροφόρησης σχετικά με την πιστωτική διευκόλυνση, καθώς επίσης και στη σύμβαση παραχώρησης της διευκόλυνσης.

  Με ποιο τρόπο η Τράπεζα Κύπρου διασφαλίζει την ιδιωτικότητα μου και τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων;

  Η Τράπεζα δεσμεύεται να διασφαλίζει την ιδιωτικότητα σου και την διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας, όπου επίσης θα βρεις και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα σου, όπως π.χ. το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα να ζητήσεις διόρθωση, το δικαίωμα υποβολής παραπόνου κ.α.

  Πώς μπορώ να υπογράψω τα έγγραφα της σύμβασής μου μετά την έγκριση; Είναι δυνατή η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  Αφού η αίτησή σου εγκριθεί, θα λάβεις σχετικό μήνυμα τόσο στο κινητό σου όσο και στην 1bank.

  Θα μπορείς να επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής νοουμένου ότι πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αν δεν επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής ή αν δεν πληρούνται τα κριτήρια που έχουν τεθεί, η υπογραφή των εγγράφων θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα που σε εξυπηρετεί, εκτός αν έχεις υποδείξει διαφορετικά κατά τη διάρκεια της αίτησης.

  Ποια είναι τα κριτήρια για χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  • Ο λογαριασμός αποκοπής εξόδων να ανήκει αποκλειστικά σε σένα.
  • Η γλώσσα έκδοσης των εγγράφων να είναι η γλώσσα επικοινωνίας σου
  • Να μην έχουν καθοριστεί πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις στη χρηματοδότηση από λειτουργό της Τράπεζας

  Σε περίπτωση που δικαιούμαι να υπογράψω με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής, πώς γίνεται η αγορά και τι κόστος έχει;

  Η ηλεκτρονική υπογραφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την υπογραφή των εγγράφων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

  Πόσο σύντομα μπορώ να έχω πρόσβαση στο λογαριασμό μου;

  Σε περίπτωση που η αίτησή σου εγκριθεί, το όριο θα είναι διαθέσιμο το αργότερο την εργάσιμη μέρα που ακολουθεί την ημερομηνία υπογραφής των εγγράφων της σύμβασης.

  Ήδη διατηρώ τρεχούμενο λογαριασμό όψεως (τρεχούμενος λογαριασμός χωρίς όριο). Μπορώ να τον μετατρέψω σε τρεχούμενο λογαριασμό με όριο;

  Ναι μπορείς, υποβάλλοντας αίτημα στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

  Μπορώ να συνδέσω χρεωστική κάρτα με το όριο του τρεχούμενου λογαριασμού;

  Θα έχεις την επιλογή να ζητήσεις νέα χρεωστική κάρτα (Visa ή Mastercard) μέσω της αίτησης σου (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

  Δεν είμαι πελάτης της Τράπεζας. Μπορώ να υποβάλω αίτηση;

  Ναι. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή BoC Mobile app και να κάνεις εγγραφή. Στη συνέχεια, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς με την 1bank (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Μπορείς να αιτηθείς την διευκόλυνση αυτή μέσω Internet Banking ή μέσω της εφαρμογής BoC Mobile app.

  Χρήσιμες πληροφορίες για το δικαίωμα υπαναχώρησης

  Υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης:

  • εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία σύναψης της συμφωνίας, όταν η χρηματοδότηση εξασφαλίζεται με υποθήκη σε οικία
  • εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της συμφωνίας, όταν η χρηματοδότηση παρέχεται χωρίς οποιεσδήποτε εγγυήσεις/εξασφαλίσεις ή εξασφαλίζεται με προσωπικές εγγυήσεις.
 • Ποιο είναι το επιτόκιο;

  Ενημερωθείτε για τα επιτόκια εδώ.

  Σε ποιους απευθύνεται το προϊόν;  

  Σε φυσικά πρόσωπα, μόνιμους κάτοικους Κύπρου που χρειάζονται λύση για κάθε ανάγκη χρηματοδότησης. 

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης του δικτύου καταστημάτων μας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή με γραπτή αίτηση.

  Ποια είναι η μέγιστη διάρκεια της χρηματοδότησης;

  • Η μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής ανέρχεται στα 7 χρόνια για καινούργιο αυτοκίνητο. Για καινούργιο Green Car - ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή υβριδικό αυτοκίνητο με εκπομπές ρύπων <50g CO2/Km η μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής ανέρχεται στα 8 χρόνια.
  • Η μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ανέρχεται σε 5 χρόνια.

  Ποια είναι η απαιτούμενη συνεισφορά;

  Υπάρχει ελάχιστη προκαταβολή 15% της αξίας του αυτοκινήτου για καινούργιο αυτοκίνητο και καινούργιου Green Car.

   Για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο η ελάχιστη προκαταβολή είναι 20% της αξίας του αυτοκινήτου.

  Υπάρχουν άλλα ωφελήματα;

  Μπορείτε να επωφεληθείτε με 0,10% μείωση στο επιτόκιο του σχεδίου Fil-eco Δάνειο Ενέργειας για αγορά και εγκατάσταση σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αν έχετε ήδη εγκριθεί για Ενοικιαγορά Πράσινου Αυτοκινήτου.

  FAQs για QuickCar - HirePurchase

  Πώς μπορώ να ελέγξω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση μου;

  Θα ενημερώνεσαι μέσω μηνύματος στο κινητό σου και μέσω της 1bank.

  Μπορώ να υποβάλω αίτημα από κοινού με άλλο άτομο;

  Τα προϊόντα QuickCars προσφέρονται σε ένα μισθωτή μόνο. Μπορείς να αιτηθείς από κοινού χρηματοδότηση με άλλο άτομο μέσω του καταστήματος που σε εξυπηρετεί.

  Ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλω;

  Θα πρέπει να υποβάλεις το τιμολόγιο/έντυπο προσφοράς για το αυτοκίνητο. Πιθανόν να ζητηθεί αποδεικτικό των εισοδημάτων σου μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης.

  Η ενοικιαγορά θα πρέπει να καλυφθεί με ασφάλεια ζωής;

  Όχι, δεν χρειάζεται. Εάν όμως το επιθυμείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

  Υπάρχουν αρχικά έξοδα για την αίτηση;

  Τα προϊόντα QuickCars προσφέρονται χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα (διευθέτησης ή ετοιμασίας συμβολαίων). Το μόνο που θα  χρειαστεί να πληρώσεις είναι τα τέλη χαρτοσήμου σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

  Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις χρεώσεις της Τράπεζας από τον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων 

  Τι συνεπάγονται η αυτοματοποιημένη αξιολόγηση της αίτησης μου, η αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης απόφασης και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

  Οι αιτήσεις για προϊόντα QuickCars αξιολογούνται ηλεκτρονικά βάσει της πιστοληπτικής σου ικανότητας, της δυνατότητας αποπληρωμής, και της εκάστοτε πιστωτικής πολιτικής της Τράπεζας .

  Απόφαση για έγκριση ή απόρριψη αίτησης που υποβλήθηκε διαδικτυακά λαμβάνεται αφού τύχουν επεξεργασίας τα προσωπικά σου δεδομένα, χρησιμοποιώντας μόνο αυτοματοποιημένα μέσα (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ), χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και μόνο αφού μας δώσεις τη ρητή σου συγκατάθεση.

  Η δημιουργία προφίλ με τη διαδικασία αυτή συνεπάγεται την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων για ανάλυση, αξιολόγηση και πρόβλεψη της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής της διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση μόνο των αναγκαίων πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση της πιστοληπτικής σου ικανότητας και δυνατότητας αποπληρωμής, ώστε να μπορεί να λάβει υπεύθυνη, δίκαιη και ενημερωμένη απόφαση για χορήγηση ή όχι πιστωτικής διευκόλυνσης.

  Η Τράπεζα θα κάνει χρήση πληροφοριών που εσύ παρέχεις, καθώς επίσης και πληροφοριών που προκύπτουν από εσωτερικές πηγές της Τράπεζας (δηλαδή, προσωπικά δεδομένα και στοιχεία επικοινωνίας σου, στοιχεία για απασχόληση, εισοδήματα, έξοδα, οικογενειακή δομή, καταναλωτικές συνήθειες, συμπεριφορά με άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις/εγγυήσεις/εξασφαλίσεις, καθυστερημένες οφειλές σε άλλους λογαριασμούς/διευκολύνσεις, χρέη βάσει δικαστικής απόφασης, το κατά πόσο τα προσωπικά σου δεδομένα έχουν επιβεβαιωθεί, ενημερώσεις για σκοπούς καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες) καθώς και από εξωτερικές πηγές (δηλαδή στοιχεία πτώχευσης όπως οφειλές, μη εξυπηρετούμενες χορηγήσεις και χρέη βάσει δικαστικής απόφασης σε άλλες τράπεζες από το Artemis Credit Bureau). Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας,

  Επίσης, η αίτηση δύναται να παραπεμφθεί αυτόματα στην Τράπεζα για περαιτέρω αξιολόγηση από λειτουργό.

  Σε περίπτωση απόρριψης, έχω δικαίωμα ένστασης κατά της αυτοματοποιημένης απόφασης;

  Ναι, υπάρχει δυνατότητα να ζητήσεις επανεξέταση της αίτησης από λειτουργό της Τράπεζας επικοινωνώντας με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί.

  Μπορώ να αποχωρήσω από την διαδικασία αίτησης ανά πάσα στιγμή είτε πριν την υποβολή της αίτησης είτε και μετά την σχετική απόφαση της Τράπεζας;

  Μπορείς να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή. Εάν καταχωρήσεις οποιαδήποτε στοιχεία, έχεις την επιλογή αποθήκευσης τους και συνέχισης της υποβολής της αίτησης  σε μεταγενέστερο στάδιο ή και απόσυρσης της αίτησης . Εάν επιλέξεις να αποσύρεις την αίτησή σου, τα στοιχεία που έχεις καταχωρήσει δεν θα αποθηκευτούν. Η αίτησή σου αποσύρεται αυτόματα εάν παραμείνει αδρανής για διάστημα 15 ημερών.

  Σε περίπτωση που η Τράπεζα έχει ήδη λάβει απόφαση, μπορείς και πάλι να αποσύρεις την αίτησή σου ανά πάσα στιγμή πριν προχωρήσεις στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά εντός του χρόνου ισχύος της απόφασης η οποία αναφέρεται στη σχετική κοινοποίηση για την παραχώρηση της διευκόλυνσης. Αυτό δεν επηρεάζει τα άλλα δικαιώματα σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων.

  Εάν έχεις υπογράψει τα έγγραφα της σύμβασης και ο πωλητής έχει πληρωθεί με το ποσό της ενοικιαγοράς, δεν μπορείς να αποχωρήσεις από την σύμβαση.

  Με ποιο τρόπο η Τράπεζα Κύπρου διασφαλίζει την ιδιωτικότητα μου και τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων;

  Η Τράπεζα δεσμεύεται να διασφαλίζει την ιδιωτικότητα σου και την διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Μπορείς να μάθεις περισσότερα στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Τράπεζας, όπου επίσης θα βρεις και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα σου, όπως π.χ. το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα να ζητήσεις διόρθωση/επανόρθωση, το δικαίωμα υποβολής παραπόνου κ.α.

  Τι συμβαίνει μετά την έγκριση της αίτησης;

  Αφού η αίτησή σου εγκριθεί, θα ειδοποιηθείς για την ετοιμασία των εγγράφων της σύμβασης και για την παραχώρηση της διευκόλυνσης, μέσω μηνύματος στο κινητό σου. Η υπογραφή των εγγράφων της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί, εκτός εάν έχεις υποδείξει διαφορετικά κατά τη διάρκεια της αίτησης.

  Η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής δεν είναι δυνατή για τα προϊόντα QuickCar Hire Purchase.

  Πώς θα πληρωθεί ο πωλητής;

  Η Τράπεζα θα καταθέσει το ποσό της ενοικιαγοράς απευθείας στον λογαριασμό του πωλητή.

  Ποιο είναι το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (ΣΕΠΕ);

  Το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (ΣΕΠΕ) είναι το συνολικό κόστος της πιστωτικής διευκόλυνσης για τον καταναλωτή. Για τον υπολογισμό του ΣΕΠΕ λαμβάνονται υπόψη όλες οι πληρωμές που καταβάλλει ο πελάτης είτε στην Τράπεζα είτε σε τρίτους (π.χ. Κυβερνητικά έξοδα, έξοδα εκτίμησης, ασφάλειες, κλπ.)

  Το ΣΕΠΕ θεωρείται το καλύτερο εργαλείο σύγκρισης του πραγματικού κόστους για τον πελάτη, καθώς συμπεριλαμβάνει όλα τα έξοδα της χρηματοδότησης. Σας βοηθά να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και να συγκρίνετε διαφορετικά σχέδια της Τράπεζας ή και να συγκρίνετε τα σχέδια μεταξύ τραπεζών.

  Δεν είμαι πελάτης της Τράπεζας. Μπορώ να υποβάλω αίτηση;

  Ναι. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή BoC Μobile app και να κάνεις εγγραφή. Στη συνέχεια, θα έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς με την 1bank (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Μπορείς να αιτηθείς την διευκόλυνση αυτή μέσω Internet Banking ή μέσω της εφαρμογής BoC Mobile app.

  Χρήσιμες πληροφορίες για την χρηματοδότηση

  Μπορώ, αν επιθυμώ, να αποπληρώσω τη Χρηματοδότηση πριν τη λήξη;

  Υπάρχει δυνατότητα για πρόωρη εξόφληση, χωρίς οποιοδήποτε κόστος.  

  Με ποια διαδικασία γίνεται η χρηματοδότηση;

  Χρηματοδότηση με Συμφωνία Ενοικιαγοράς:

  • Όταν εγκριθεί το αίτημά σας μεταβιβάζεται το αυτοκίνητο στο όνομα της Τράπεζας Κύπρου και στο όνομά σας και πληρώνεται ο πωλητής, 
  • Όταν εξοφληθεί η χρηματοδότηση, το αυτοκίνητο μεταβιβάζεται στο όνομά σας, με την καταβολή €50 στην Τράπεζα ως δικαίωμα αγοράς. Το δικαίωμα αγοράς είναι ενσωματομένο στην τελευταία δόση.

  Ποιες άλλες επιλογές χρηματοδότησης υπάρχουν εκτός από το αυτοκίνητο;

  Υπάρχει δυνατότητα για χρηματοδότηση αγοράς εξοπλισμού και μοτοσυκλέτας (καινούργιας ή μεταχειρισμένης). Για λεπτομέρειες και επιτόκια ενημερωθείτε από τους Λειτουργούς Εξυπηρέτησης στο δίκτυο καταστημάτων μας.

 • Πώς μπορώ να υπογράψω τα έγγραφα της σύμβασής μου μετά την έγκριση; Είναι δυνατή η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  Αφού η αίτησή σου εγκριθεί, θα λάβεις σχετικό μήνυμα τόσο στο κινητό σου όσο και στην 1bank.

  Θα μπορείς να επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής νοουμένου ότι πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αν δεν επιλέξεις να υπογράψεις με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής ή αν δεν πληρούνται τα κριτήρια που έχουν τεθεί, η υπογραφή των εγγράφων θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα που σε εξυπηρετεί, εκτός αν έχεις υποδείξει διαφορετικά κατά τη διάρκεια της αίτησης.

  Η χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής στο παρόν στάδιο είναι διαθέσιμη μόνο για αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του BoC Mobile app.

  Ποια είναι τα κριτήρια για χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής;

  • Ο λογαριασμός αποκοπής εξόδων ή/και δόσεων του δανείου πρέπει να ανήκει αποκλειστικά σε σένα. Αν δεν υπάρχει, τότε σου δίνεται η δυνατότητα ανοίγματος νέου λογαριασμού QuickAccount. Στον λογαριασμό υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης χρεωστικής κάρτας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές στο διαδίκτυο και σε εμπόρους. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διενέργεια συναλλαγών μέσω της 1bank και για πληρωμή δόσεων δανείων και καρτών.
  • Η γλώσσα έκδοσης των εγγράφων να είναι η γλώσσα επικοινωνίας σου.
  • Να μην έχουν καθοριστεί πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις στη χρηματοδότηση από λειτουργό της Τράπεζας.

  Σε περίπτωση που δικαιούμαι να υπογράψω με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής, πώς γίνεται η αγορά και τι κόστος έχει;

  Η ηλεκτρονική υπογραφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την υπογραφή των εγγράφων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Προειδοποιήσεις:

Προσωπικό Δάνειο

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της και να αποσύρει οποιοδήποτε σχέδιο ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν χρεώσεις εάν εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειό σας. Εάν δεν τηρείτε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, μπορεί να χάσετε το σπίτι σας. Επειδή για τη χορήγηση ισχύει κυμαινόμενο επιτόκιο, το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.

Τρεχούμενος Λογαριασμός

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της και να αποσύρει οποιοδήποτε σχέδιο ανά πάσα στιγμή.

Ενοικιαγορά Αυτοκινήτου

Η χρηματοδότηση παραχωρείται με Συμφωνία Ενοικιαγοράς.  Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της και να αποσύρει οποιοδήποτε σχέδιο ανά πάσα στιγμή.  Σε περίπτωση κυμαινόμενου επιτοκίου, το ποσό της δόσης (του μισθώματος) και το συνολικό κόστος χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.