Διαχείριση Εμπρόθεσμων Καταθέσεων μέσω του App

Με τη νέα υπηρεσία «Διαχείριση Εμπρόθεσμων Καταθέσεων (ΕΚ)» έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς όλους τους λογαριασμούς ΕΚ που είναι συνδεδεμένοι με πλήρη πρόσβαση, μέσω του BoC Mobile App.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να εκτελέσεις τα ακόλουθα, χωρίς τη μεσολάβηση του καταστήματος:

 • Μεταφορά ποσού και αλλαγή διάρκειας της ΕΚ

  Μπορείς να δώσεις οδηγίες για αύξηση ή μείωση του ποσού ή/και αλλαγή της περιόδου της Εμπρόθεσμης Κατάθεσης πριν από την ημερομηνία λήξης. 

 • Κλείσιμο και Μεταφορά ποσού

  Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις την ΕΚ σου και να μεταφέρεις το ποσό και  τους τόκους στον λογαριασμό που επιθυμείς, πριν την ημερομηνία ανανέωσης/λήξης της. Δεν ισχύει για ΕΚ που είναι συνδεδεμένη στην συνδρομή σου ή σε κοινό λογαριασμό με άλλα άτομα.

 • Διαχείριση συνδεδεμένων λογαριασμών

  Διάγραψε ή άλλαξε τον συνδεδεμένο λογαριασμό (Interest ή Maturity Affiliate Account) στον οποίο θα μεταφέρονται οι τόκοι κατά την ημερομηνία ανανέωσης/λήξης της EK. Η αλλαγή του συνδεδεμένου λογαριασμού (Affiliate Account) διεκπεραιώνεται την ίδια στιγμή της καταχώρησης.

 • Καταχώρηση νέων οδηγιών

  Αν έχεις ήδη καταχωρήσει μία οδηγία μέσω του App, μπορείς ανά πάσα στιγμή να προχωρήσεις σε διαγραφή της και σε εκ νέου καταχώρηση πριν την ημερομηνία λήξης/ανανέωσης της ΕΚ.

Περισσότερες Πληροφορίες

 • Επίλεξε «Λογαριασμοί» από το μενού, έπειτα « Καταθέσεις» και σάρωσε από τη δεξιά άκρη της οθόνης στα αριστερά, όπου και θα εμφανιστεί η επιλογή «Διαχείριση».

 • Η υπηρεσία προσφέρεται σε ιδιώτες συνδρομητές της 1banκ άνω των 18 ετών με πλήρη πρόσβαση σε λογαριασμούς γραμματίων που είναι σε ευρώ.

 • Η οδηγία εκτελείται χωρίς επιβεβαίωση μέσω Digipass, SMS ή Email Verification Code.

 • Αποστέλλεται ενημερωτικό SMS  ανάλογα με την επιτυχία ή αποτυχία της σχετικής οδηγίας.

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασής σας;

Ξεκλειδώστε τη συνδρομή σας