Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή

Επιβραβεύει τις καθημερινές σας αγορές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου. Κερδίζετε βαθμούς τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.

Περισσότερη ανταμοιβή: Χρησιμοποιείστε το antamivi app και κερδίστε περισσότερη ανταμοιβή. Μπορείτε να μοιραστείτε το app με τους φίλους σας με την επιλογή «Invite & Win».

Κατεβάστε εδώ το antamivi app

Πώς λειτουργεί

Το Σχέδιο ανταμοιβή επιβραβεύει με βαθμούς τις συναλλαγές σας με κάρτες σε 290 επιχειρήσεις και πάνω από 950 σημεία σε όλη την Κύπρο.

 • Ανταμοιβή σε κάθε σας συναλλαγή στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Σχεδίου.
 • Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, συγκεντρώνετε αυτόματα βαθμούς.
 • Εξαργυρώνετε τους βαθμούς σας όποτε εσείς θέλετε, κάθε φορά που το υπόλοιπο των βαθμών σας έχει αξία πάνω από €5.
 • Ως εταιρικοί πελάτες, χρησιμοποιείτε την κάρτα σας σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο «ανταμοιβή» και λαμβάνετε επιπλέον 0.5 βαθμό ανταμοιβής για κάθε €1 που ξοδεύετε.

Σχέδιο Επιβράβευσης ανταμοιβή

Περισσότερες πληροφορίες

 • Το Σχέδιο ανταμοιβή επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, σε 250 επιχειρήσεις και σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο. Mαζεύετε βαθμούς και μπορείτε να τους εξαργυρώνετε στις μελλοντικές σας αγορές, στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο. Επιπλέον, εκτός από βαθμούς, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε επιχειρήσεις του Σχεδίου, έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μοναδικές εμπειρίες ζωής, όπως ταξίδια, φεστιβάλ, συναυλίες και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

 • Η συμμετοχή σας στο Σχέδιο ανταμοιβή ενεργοποιείται αυτόματα καθώς σε αυτό συμμετέχουν όλες οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου (εξαιρούνται οι κάρτες που έχουν εκδοθεί σε ανήλικους και σε ξένο νόμισμα).

 • Το Σχέδιο Business ανταμοιβή επιβραβεύει με επιπλέον βαθμούς τις συναλλαγές σας με εταιρικές κάρτες σε 250 επιχειρήσεις και σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο.

  • Ανταμοιβή σε κάθε σας συναλλαγή στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Σχεδίου
  • Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, θα κερδίζετε επιπλέον 0.5 βαθμό ανταμοιβής για κάθε €1 που ξοδεύετε
  • Εξαργυρώνετε τους βαθμούς όποτε εσείς θέλετε κάθε φορά που το υπόλοιπο των βαθμών σας έχει αξία πάνω από €5.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο ανταμοιβή και να λάβετε επιπλέον 0.5 βαθμό ανταμοιβής για κάθε €1 που ξοδεύετε. Έτσι, κερδίζετε, για παράδειγμα, 50 βαθμούς περισσότερους για κάθε σας συναλλαγή αξίας €100. Οι επιπλέον βαθμοί θα πιστώνονται στις αρχές κάθε μήνα.

 • Η συλλογή των βαθμών πραγματοποιείται αυτόματα. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια συναλλαγή με τις κάρτες σας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, ένας αριθμός βαθμών συγκεντρώνεται στον προσωπικό σας λογαριασμό ανταμοιβής.

  Κάθε 100 βαθμοί που μαζεύονται αντιστοιχούν με €1 ανταμοιβής

 • Βασική προϋπόθεση για να εξαργυρώσετε βαθμούς είναι το σύνολο των βαθμών σας να είναι πάνω από 500.

  Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πότε και πού θέλετε να εξαργυρώσετε του βαθμούς σας, πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε καθόλου.

 • Για να είστε συνεχώς ενήμεροι αναφορικά με τις εκστρατείες που σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε μοναδικές εμπειρίες ζωής, εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του Σχεδίου, πατώντας εδώ.

 • Oι πρόσθετοι κάτοχοι καρτών και οι κάτοχοι εταιρικών καρτών συγκεντρώνουν βαθμούς στον λογαριασμό ανταμοιβής του κύριου κατόχου κάρτας και της εταιρείας, αντίστοιχα. Ο κύριος κάτοχος κάρτας ή ο ιδιοκτήτης λογαριασμού εταιρικής κάρτας, έχει τη δυνατότητα να τους παραχωρήσει δικαίωμα εξαργύρωσης από τον δικό του λογαριασμό ανταμοιβής μέσω του σχετικού εντύπου πατώντας εδώ.

   

 • Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερώνεστε για τους βαθμούς που συγκεντρώνετε και για όλα τα συναρπαστικά νέα του Σχεδίου που σας αφορούν, επισκεφθείτε το antamivi.com.cy ή κατεβάστε το ανταμοιβή app από το Google Play ή App Store.

 • Για Όρους & Προϋποθέσεις πατήστε εδώ

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Αμφισβήτηση Συναλλαγών

Οδηγίες για την Αμφισβήτηση Συναλλαγών, Ερωτήσεις/Απαντήσεις και έντυπο Αμφισβήτησης Συναλλαγών