Οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου και στο Google Pay

Τώρα μπορείς να πραγματοποιείς ανέπαφες συναλλαγές μέσω Google Pay, χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.  Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις τις κάρτες σου Visa ή Mastercard στο Google Wallet και είσαι έτοιμη/ος για ανέπαφες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές σε φυσικά και online καταστήματα.

Πώς να προσθέσεις την κάρτα σου στο Google Wallet

Κατέβασε την εφαρμογή από το Play Store και ακολούθησε τα βήματα που αναγράφονται, έτσι ώστε να προσθέσεις οποιαδήποτε Visa ή Mastercard κάρτα της Τράπεζας Κύπρου.  Επιβεβαίωσε τα στοιχεία σου μέσω του BoC Mobile App.

Πώς γίνονται οι πληρωμές σε φυσικά καταστήματα

Βεβαιώσου ότι έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία NFC. Ακολούθως, ξεκλείδωσε τη συσκευή σου και πλησίασε το πίσω μέρος στο POS. Αμέσως, θα εμφανιστεί στην οθόνη σου ένδειξη από το Google Pay για το ποσό πληρωμής. Σε περίπτωση που το ποσό αγοράς είναι μεγάλο, ενδεχομένως να σου ζητηθεί να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου με PIN, Pattern ή Fingerprint. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Google θα σου στείλει push notification.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, εκεί όπου υπάρχουν τα πιο κάτω σύμβολα:

 

 

Πώς γίνονται οι online πληρωμές

Κατά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε online αγοράς, επίλεξε το Google Pay ως τη μέθοδο πληρωμής. Την επόμενη φορά, δεν θα χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία, ούτε να προσθέσεις ξανά την κάρτα σου.

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Το Google Pay, προσφέρει μία πολυεπίπεδη προστασία στις πληρωμές σου. Προσθέτοντας την κάρτα σου της Τράπεζας Κύπρου στο Google Pay, δημιουργείται ένας ψηφιακός αριθμός, διαφορετικός από αυτόν της φυσικής κάρτας. Όταν πραγματοποιείς μία συναλλαγή, ο έμπορας λαμβάνει τον ψηφιακό αυτό αριθμό και όχι τα στοιχεία της κάρτας σου. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται τα προσωπικά σου δεδομένα και δεν διαμοιράζονται σε τρίτους.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Όχι. Μπορείς να προσθέσεις τις κάρτες σου της Τράπεζας Κύπρου στο Google Pay, εντελώς δωρεάν.

  • Όλες οι Visa και Mastercard της Τράπεζας Κύπρου, εταιρικές ή ιδιωτικές, μπορούν να προστεθούν στο Google Wallet.

  • Όλες οι συσκευές με λειτουργικό Android 5.0 (Lollipop) ή μεταγενέστερο.

  • Ναι. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για τις πληρωμές σου, απολαμβάνεις τα ίδια προνόμια και οφέλη, όπως και με τις φυσικές κάρτες.

  • Για Όρους & Προϋποθέσεις πατήστε εδώ

    Διαβάστε εδώ τους Όρους & Προϋποθέσεις παλαιότερης ισχύος