Κάνατε την αίτησή σας στην 1bank;

 • Δωρεάν πρόσβαση Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στα ψηφιακά κανάλια της υπηρεσίας 1bank με τη χρήση των κωδικών User ID και κωδικού ασφαλείας.
 • Online εγγραφή για ιδιώτες συνδρομητές

  Επιλέξτε «Εγγραφείτε στην 1bank» στη σελίδα εισόδου και ακολουθήστε μερικά απλά. βήματα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

 • Αίτηση για εταιρικούς συνδρομητές

  Για άνοιγμα συνδρομής επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημά μας (κατά προτίμηση στο κατάστημα που τηρείται ο λογαριασμός σας).

Περισσότερες πληροφορίες

 • Έντυπα για ιδιώτες συνδρομητές

  Μπορείτε επίσης, να επιλέξετε και να εκτυπώσετε την αίτηση (ή τις αιτήσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας) από τα πιο κάτω:

   

  Έντυπα για επιχειρήσεις

  Αν εκπροσωπείτε νομικά πρόσωπα (όπως εταιρείες, συνεταιρισμούς ή εμπορικές επωνυμίες) μπορείτε να εκτυπώσετε τα απαραίτητα έγγραφα:

   

  Σημειώστε

  Οι αιτήσεις εταιρειών πρέπει να υπογραφούν από όλους τους διευθυντές/γραμματείς και να συνοδεύονται από τη σφραγίδα της εταιρείας. Είναι απαραίτητη  η αποστολή τόσο της αίτησης, όσο και της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου.

   

 • Μπορεί να γίνει προσωπικά σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου (κατά προτίμηση στο κατάστημα, στο οποίο τηρείται ο λογαριασμός σας) ή με αποστολή στη διεύθυνση:

  Τράπεζα Κύπρου
  0195-Υπηρεσία 1bank
  Τ.Θ. 21472
  1599
  Λευκωσία
  Κύπρος

  • Εάν τα έντυπα παραληφθούν αυτοπροσώπως σε Κατάστημα ή μέσω ταχυδρομείου από την Κύπρο, η/οι υπογραφή/ές πρέπει να φέρει/ουν επικύρωση από οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου (κατά προτίμηση από το κατάστημα στο οποίο τηρείται ο λογαριασμός).
  • Εάν τα έντυπα παραληφθούν μέσω ταχυδρομείου από το εξωτερικό, η/οι υπογραφή/ές πρέπει να φέρει/ουν επικύρωση από την εκεί Πρεσβεία/Προξενείο της Κύπρου ή από πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί σε χώρα-μέλος του Ε.Ο.Χ. ή Τρίτης Ισοδύναμης Χώρας στο οποίο τηρείται ο λογαριασμός.
  • Για τις περιπτώσεις πελατών από Ελλάδα, γίνεται αποδεκτή η επικύρωση από ΚΕΠ ή Ελληνική Αστυνομία ή από το Υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου.

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασής σας;

Ξεκλειδώστε τη συνδρομή σας