Είμαστε δίπλα σας


Στόχος της Τράπεζας Κύπρου είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που χρειάζονται για να ικανοποιηθούν οι τραπεζικές τους ανάγκες.

Γνωρίζουμε πως ακόμη και με τις καλύτερες προθέσεις, υπάρχει η πιθανότητα να μην ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας ή και να σας απογοητεύσουμε.  Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένος με οποιαδήποτε πτυχή των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό.

Θα διερευνήσουμε το παράπονό σας και εκεί που απαιτείται θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να βρούμε ικανοποιητικές λύσεις. Ταυτόχρονα, θα λάβουμε τα μέτρα μας για αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον.

Οι απόψεις και τα σχόλια των πελατών μας είναι πολύ σημαντικά και μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη παρεχόμενη εξυπηρέτηση και τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε παράπονο σχετικά με την πελατειακή σας σχέση με την Τράπεζα,  παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τους Φορείς Εξώδικης Επίλυσης Καταναλωτικών Διαφορών. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε εδώ .

Φόρμα παραπόνου Υποβάλετε το παράπονο χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα Περισσότερα...
Επικοινωνία
  • Εσωτερικό 800 00 800
  • Εξωτερικό +357-22128000