Τράπεζα Κύπρου: Βράβευση από JP Morgan με το Quality Recognition Award

To βραβείο Quality Recognition Award από τον διεθνή τραπεζικό κολοσσό JP Morgan Chase Bank NA έλαβε η Τράπεζα Κύπρου, ως αναγνώριση για τις υψηλού επιπέδου διαδικασίες μεταφοράς χρημάτων μέσω του συστήματος SWIFT.

Η JP Morgan είναι μία από τις ανταποκρίτριες τράπεζες με τις οποίες η Τράπεζα Κύπρου συνεργάζεται για συναλλαγές σε δολάριο. Το βραβείο αριστείας απονεμήθηκε στην Τράπεζα Κύπρου καθώς σχεδόν το 100% των πληρωμών που διενήργησε εγκρίθηκαν αυτόματα χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε μη αυτοματοποιημένη παρέμβαση από πλευράς της JP Morgan (Straight Through Processing-STP).

Το Quality Recognition Award αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών και διαδικασιών των αρμόδιων τμημάτων της Τράπεζας, καθώς απονέμεται σε τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται η JP Morgan και έχουν επιτύχει λειτουργική αριστεία σε σχέση με τις διαδικασίες μεταφοράς χρημάτων. 

H Treasury Director της Τράπεζας Κύπρου Δέσποινα Κυριακίδου σχολιάζει: «Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες μας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο όλων των προσπαθειών μας. Ειδικότερα στο θέμα της συνεργασίας με ανταποκρίτριες τράπεζες αποδεικνύουμε καθημερινά πως αποτελούμε ένα αξιόπιστο συνεργάτη για τους μεγαλύτερους τραπεζικούς ομίλους διεθνώς. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες και να εφαρμόζουμε τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα συμμόρφωσης».