Στην Τράπεζα Κύπρου το Βραβείο Καλύτερης Τράπεζας στο Private Banking για τρίτη συνεχή χρονιά

Eπιβράβευση του επαγγελματισμού, της αξιοπιστίας, της προσήλωσης στον πελάτη και της παροχής υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης από την Υπηρεσία Private Banking αποτελεί η νέα βράβευση της Τράπεζας Κύπρου από το διεθνές έγκυρο περιοδικό Euromoney.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Euromoney, για τρίτη συνεχή χρονιά, ανέδειξε την Τράπεζα Κύπρου ως την Καλύτερη Τράπεζα στον τομέα του Private Banking στην Κύπρο για το 2018.

Η βράβευση καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο των  υπηρεσιών που προσφέρεται στους πελάτες του Private Banking της Τράπεζας Κύπρου από την Διεύθυνση Wealth & Markets και επιβεβαιώνει την επιτυχή στρατηγική της Τράπεζας στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων επενδυτικών υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Το βραβείο έχει ιδιαίτερη αξία για την Τράπεζα αφού αυτό απονέμεται κατόπιν ψηφοφορίας ανάμεσα στους πελάτες οι οποίοι αξιολογούν την ποιότητα των  τραπεζικών και  επενδυτικών υπηρεσιών που λαμβάνουν.

Το βραβείο για την καλύτερη τράπεζα στο Private Banking απονέμεται από το διεθνές περιοδικό Euromoney ύστερα από τη διενέργεια ανεξάρτητης ανάλυσης των οργανισμών σε

σχέση με το επίπεδο  εξυπηρέτησης που προσφέρουν καθώς και την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στον τομέα Private Banking.

Η τελευταία αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από διεθνείς διακρίσεις που κερδίζει επανειλημμένα η Τράπεζα Κύπρου, η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας μας.