Πέντε βραβεία στα World's Best Digital Banks Awards 2023

Σημαντικές διακρίσεις για Consumer Digital Bank, Mobile Banking App, Consumer Lending, Corporate/Institutional Digital Bank και Corporate Innovation and Transformation

Πέντε ξεχωριστές διακρίσεις για 5η συνεχή χρονιά απέσπασε η Τράπεζα Κύπρου στα World's Best Digital Banks Awards 2023 του διεθνούς κύρους περιοδικού Global Finance.

Η αναγνώριση από το Global Finance, επιβεβαιώνει την αδιαμφισβήτητη ικανότητα της να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού και των πελατών της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα βραβεία:

  • The Best Consumer Digital Bank in Cyprus for 2023
  • The Best Consumer Mobile Banking App in Cyprus for 2023
  • The Best in Consumer Lending in Cyprus for 2023
  • The Best Corporate/Institutional Digital Bank in Cyprus for 2023
  • The Best Corporate Innovation and Transformation in Cyprus for 2023

Τα βραβεία αφορούν στην καλύτερη ψηφιακή τράπεζα λιανικής στην Κύπρο για το 2023, την καλύτερη εφαρμογή Mobile Banking App λιανικής στην Κύπρο για το 2023, τα QuickLoans τα οποία έχουν βραβευθεί ως το καλύτερο καταναλωτικό δάνειο στην Κύπρο για το 2023, την καλύτερη εταιρική/θεσμική ψηφιακή τράπεζα στην Κύπρο για το 2023 και το Jinius έχει βραβευθεί για την καλύτερη εταιρική καινοτομία και μετασχηματισμό στην Κύπρο για το 2023.

Σε δηλώσεις του, o Διευθυντής Διεύθυνσης Ψηφιακής Μεταμόρφωσης της Τράπεζας Κύπρου Δημήτρης Νικολάου σημείωσε: «Οι εν λόγω διακρίσεις μας τιμούν και μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς αποτελούν την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς της Τράπεζας και των ανθρώπων της, προτεραιότητα των οποίων είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όχι μόνο δεν εφησυχαζόμαστε αλλά συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, μέσα από καινοτόμες προσεγγίσεις να προσφέρουμε πρωτοποριακές, αναβαθμισμένες ψηφιακές εμπειρίες στους πελάτες μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη».

Η τελετή απονομής των βραβείων World's Best Digital Banks Awards 2023 του Global Finance θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στο Banking Hall στο Λονδίνο.