Καλύτερη εταιρεία Διαχείρισης Κεφαλαίων η BOC Asset Management Ltd για το 2022

Η BOC Asset Management Ltd (BOCAM), έχει διακριθεί από τοδιεθνούς κύρους περιοδικό «GlobalBanking & FinanceReview» ως η καλύτερη εταιρεία Διαχείρισης Κεφαλαίων στην Κύπρο για το 2022 (AssetManagementCompanyoftheYearCyprus 2022).

Το διεθνούς κύρους περιοδικό «GlobalBanking & FinanceReview» βράβευσε την BOCAM  στο πλαίσιο του «Global Banking & Finance Awards», αναδεικνύοντας το έργο που γίνεται στις υπηρεσίες Διαχείρισης Κεφαλαίων (Διακριτική και Συμβουλευτική Διαχείριση) και στην υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.  

Ο Χρήστος Καλογέρης, General Manager της BOC Asset Management Ltd, δήλωσε πως «H εταιρεία μας βραβεύεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο σε θεσμικούς επενδυτές όπως ταμεία προνοίας, ταμεία συντάξεων, ασφαλιστικές και άλλους μεγάλους οργανισμούς καθώς και σε ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας. Αυτή η βράβευση, είναι μια έμπρακτη αναγνώριση των επενδυτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε που βελτιώνουν την εμπειρία και τους επενδυτικούς στόχους των πελατών μας σε μέσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα. «Αυτό επιβεβαιώνεται και με πρόσφατα παραδείγματα όπου μεγάλοι οργανισμοί και ταμεία προνοίας έχουν εμπιστευθεί την BOCAM για την επίτευξη των επενδυτικών τους χαρτοφυλακίων», πρόσθεσε. Οι πελάτες μας αγκαλιάζουν τις υπηρεσίες μας, με αποτέλεσμα να κερδίζουμε συνεχώς δυναμική η οποία καταγράφεται και στα αποτελέσματά μας κτίζοντας παράλληλα σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης».

Ο κ. Καλογέρης επισήμανε πως η BOCAM είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια για εξυπηρέτηση θεσμικών επενδυτών και στην δημιουργία αξίας των πελατών της.

Το Global Banking & Finance Review είναι ένα κορυφαίο διαδικτυακό και έντυπο περιοδικό, με εξειδίκευση στην παγκόσμια οικονομία, τον διεθνή τραπεζικό τομέα και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Η διαδικτυακή έκδοσή της έχει εκατομμύρια αναγνώστες κάθε χρόνο ενώ η έντυπη έκδοση   διανέμεται σε περσότερες από 200 χώρες. Στους αναγνώστες του περιλαμβάνονται οικονομικοί διευθυντές και άλλοι παράγοντες παγκόσμιων οικονομικών κολοσσών, τραπεζών και άλλων οργανισμών.

Η επιλογή των βραβείων γίνεται με βάση κριτήρια όπως είναι η εξυπηρέτηση πελατών, η επιτυχία των στόχων των πελατών, το εύρος των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η αποκόμιση πραγματικού οφέλους από τις υπηρεσίες αυτές, και ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των υπηρεσιών.