Για 7η φορά, η καλύτερη Private Bank της χώρας

Για έβδομη φορά, η Τράπεζα Κύπρου βραβεύθηκε ως η καλύτερη Tράπεζα στην Κύπρο για το 2023 στο Private Banking, μια διάκριση η οποία επιβεβαιώνει το συγκριτικό της πλεονέκτημα στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα.

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική διάκριση που έχει προστεθεί στο ενεργητικό της  Τράπεζας Κύπρου καθώς το διεθνές, έγκριτο περιοδικό Euromoney στο πλαίσιο των Global Private Banking Awards 2023, διέκρινε και αξιολόγησε θετικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών, που προσφέρει στους πελάτες της.

Σημαντική αναγνώριση των νέων καινοτόμων εργαλείων

Το βραβείο αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών για περαιτέρω εκσυγχρονισμό και ανάπτυξη νέων καινοτόμων εργαλείων που προσφέρονται, ενώ ταυτόχρονα, η Τράπεζα Κύπρου ως ο μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός οργανισμός στην Κύπρο, παραμένει δεσμευμένη στην στήριξη της κυπριακής οικονομίας.     

Η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη, Διευθύντρια Διεύθυνσης  Wealth Services, της Τράπεζας δήλωσε σχετικά:

«Παραλαμβάνουμε το βραβείο της Καλύτερης Τράπεζας στην Κύπρο στο Private Banking για το 2023 από το έγκριτο περιοδικό Euromoney με μεγάλη μας τιμή. Στην Τράπεζα Κύπρου, είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη στήριξη που προσφέρουμε στην ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Ως η «Best Domestic Private Bank in Cyprus», παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις Wealth Management, οι οποίες θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους και να καλύψουν τις ανάγκες τους. Συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης και αριστείας που μας χάρισε αυτή την αναγνώριση».