Η Τράπεζα Κύπρου σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τους κωδικούς πρόσβασης της 1bank online

Αν μείνεις εκτός 1bank κανένα πρόβλημα! Stay safe, Go Digital! Στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει   ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες της η Τράπεζα Κύπρου, με δεδομένες και τις ιδιάζουσες συνθήκες απομόνωσης που ζούμε, παρέχει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να διαχειρίζονται γρήγορα και με ασφάλεια τους κωδικούς τους, διαδικτυακά.

Οι πιο κάτω σημαντικές δυνατότητες αφορούν τόσο Ιδιώτες όσο και Εταιρικούς συνδρομητές:

  • Online Δημιουργία Κωδικού Ασφαλείας ή ανάκτηση του UserID σε περιπτώσεις που ξέχασαν τον Κωδικό Ασφαλείας τους (reset & recoverpasscode)

Οι συνδρομητές μπορούν πλέον, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα ταυτοποίησης, να δημιουργήσουν νέο κωδικό ασφαλείας και να ξεκλειδώσουν τη συνδρομή τους ή να ανακτήσουν το User ID τους σε περίπτωση που τα ξέχασαν, μέσω της σελίδας εισόδου του Internet ή Mobile banking επιλέγοντας «Ξεχάσατε το User ID / Κωδικό Ασφαλείας;»

  • Online Δημιουργία Κωδικού Πρόσβασης για νέους συνδρομητές (Setnewpasscode)

Με την διεκπεραίωση της γραπτής αίτησης εγγραφής του πελάτη για απόκτηση κωδικών πρόσβασης στα ψηφιακά κανάλια της 1bank, στέλνεται αυτόματα μήνυμα sms στο κινητό τηλέφωνο του συνδρομητή όπου του δίνεται το User ID του. Στο ίδιο μήνυμα ο συνδρομητής  προτρέπεται να επισκεφτεί τη σελίδα εισόδου του Internet ή Mobile Banking app για να δημιουργήσει τον κωδικό ασφαλείας/passcode του, επιλέγοντας «Πρώτη σύνδεση για νέους συνδρομητές».

Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές έχουν πια εξ’ ολοκλήρου τη δυναμική διαχείριση των κωδικών τους μπροστά στην οθόνη τους, ανά πάσα στιγμή και από όπου και αν βρίσκονται. Συνεπώς η εξυπηρέτηση τους δεν περιορίζεται στις μέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας, ούτε χρειάζεται να επικοινωνήσουν με το Τηλεφωνικό  Κέντρο της 1bank ή να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα της Τράπεζας

Παράλληλα στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής συνείδησης που διέπει τη γενικότερη στρατηγική της Τράπεζας γίνεται εξοικονόμηση χαρτιού, αφού οι κωδικοί δεν εκτυπώνονται πλέον.

Απώτερος στόχος πάντα -προσβλέποντας στο μέλλον αλλά και ανταποκρινόμενοι στις καθημερινές ιδιάζουσες συνθήκες- η καλύτερη, γρηγορότερη και πιο ασφαλής εξυπηρέτηση του κοινού.