Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού σε νέους πελάτες και δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας.

Μια απλή και εύκολη διαδικασία μέσω της ιστοσελίδας μας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Τράπεζα Κύπρου παρέχει τώρα τη δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού σε φυσικά πρόσωπα, τα οποία δεν είχαν μέχρι σήμερα συνεργασία μαζί της μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας.

Η διαδικασία για υποβολή αίτησης ανοίγματος λογαριασμού είναι απλή και γρήγορη και γίνεται σε λίγα λεπτά ηλεκτρονικά. Με το άνοιγμα νέου λογαριασμού Ταμιευτηρίου, εκδίδεται ταυτόχρονα και δωρεάν Χρεωστική Κάρτα συνδεδεμένη με το λογαριασμό για εύκολες και ακόμη πιο ασφαλείς συναλλαγές. Επίσης, ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία, αν το επιθυμεί να αποκτήσει  δωρεάν συνδρομή στην 1bank για διαχείριση των λογαριασμών του με ασφάλεια από το σπίτι του.

Ένας αριθμός 25,000 πελατών άνω των 60 χρόνων, οι οποίοι διατηρούν λογαριασμό στην Τράπεζα, έχουν λάβει μήνυμα SMS στο κινητό τους. Με το μήνυμα πληροφορούνται ότι έχουν τη δυνατότητα να αποδεχθούν την έκδοση δωρεάν χρεωστικής κάρτας. Έχουμε ήδη θετική ανταπόκριση.

Εντός των επόμενων ημερών, όλοι οι ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας Κύπρου θα μπορούν και ηλεκτρονικά, να εγγραφούν συνδρομητές στην 1bank.  

Επίσης υπενθυμίζεται ότι οι υφιστάμενοι συνδρομητές οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έχουν στη διάθεσή τους τους κωδικούς πρόσβασης, μπορούν να τους ανακτήσουν άμεσα και πολύ εύκολα από μόνοι τους, ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας εισόδου της 1bank.

Η υπηρεσία 1bank, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, μέσα σε λίγα λεπτά, και ανά πάσα στιγμή να δουν τα υπόλοιπά τους ή να πληροφορηθούν το IBAN, να μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, καθώς και σε όλες τις άλλες λειτουργίες (μεταφορές, πληρωμές κτλ.).

 Όλες οι πληροφορίες για τη διαδικασία ανοίγματος νέου λογαριασμού σε νέους πελάτες είναι αναρτημένες στη σελίδα της Τράπεζας Κύπρου www.bankofcyprus.com.cy.