Ξεχωριστή αναγνώριση της Τράπεζας από τη Citibank

Με αφορμή, τη συμπλήρωση 50 χρόνων συνεργασίας ως ανταποκρίτρια τράπεζα για συναλλαγές σε Δολάρια Αμερικής.

Η Τράπεζα Κύπρου, το κορυφαίο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Κύπρου, προσηλωμένο στην αριστεία και την καινοτομία, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι τιμήθηκε από τη Citibank NA με ένα σημαντικό βραβείο ως αναγνώριση της συμπλήρωσης 50 χρόνων συνεργασίας ως ανταποκρίτρια τράπεζα για συναλλαγές σε δολάρια Αμερικής. Αυτό το σημαντικό ορόσημο όχι μόνο συμβολίζει τη δυναμική και την εμπιστοσύνη που διέπει τη συνεργασία με τη Citibank, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει την αφοσίωση της Τράπεζας Κύπρου στην προώθηση των διεθνών χρηματοοικονομικών διασυνδέσεων και την παροχή εξαιρετικών διεθνών υπηρεσιών στους πελάτες της.

Εδώ και μισό αιώνα, η Τράπεζα Κύπρου και η Citibank συνεργάζονται για να οικοδομήσουν μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες, επαγγελματισμό και δέσμευση για την παροχή χρηματοοικονομικών λύσεων παγκόσμιας κλάσης. Η βράβευση από τη Citibank αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της Τράπεζας Κύπρου να παρέχει αριστεία στις υπηρεσίες ανταπόκρισης και να διευκολύνει την απρόσκοπτη διενέργεια διεθνών συναλλαγών.

Το ορόσημο των 50 χρόνων συνεργασίας γιορτάστηκε στο «Citi Financial Institutions Global Conference», το οποίο φιλοξενήθηκε από τη Citibank στην Αθήνα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 200 κορυφαίοι επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα από 60 χώρες. Οι συμμετέχοντες εκπροσωπούσαν φημισμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διατηρούν σχέση ανταπόκρισης με τη Citibank.

Η Τράπεζα Κύπρου ήταν η μόνη τράπεζα από την Κύπρο που έλαβε τη συγκεκριμένη αναγνώριση μαζί με άλλες κορυφαίες διεθνείς τράπεζες.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη μακροχρόνια σχέση μας με την Τράπεζα Κύπρου. Στη Citi, δεν θεωρούμε ποτέ δεδομένες τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας και όταν φτάνεις σε ένα τόσο σημαντικό ορόσημο 50 ετών, αυτό αποτελεί απόδειξη της συνεργασίας μας, του αμοιβαίου σεβασμού και της κατανόησης. Ανυπομονούμε για τα επόμενα 50 χρόνια και για να συνεχίσουμε να ενεργοποιούμε το μέλλον του εμπορίου για την Τράπεζα Κύπρου και τους πελάτες της», δήλωσε ο Ashish Bajaj, Global Head of FI and Fintech Sales, Treasury and Trade Solutions, Citibank.  Ο Αιμίλιος Κυριάκου, Country Officer της Citibank για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, συνεχάρη την Τράπεζα Κύπρου και πρόσθεσε: «Αυτή η επέτειος αποτελεί ισχυρή απόδειξη της μακροχρόνιας και δοκιμασμένης δέσμευσής μας και στην κυπριακή αγορά».

Η Δέσποινα Κυριακίδου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Διαθεσίμων της Τράπεζας Κύπρου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή της για την αναγνώριση από τη Citibank, δηλώνοντας: «Είναι πραγματικά τιμή μας να μας αναγνωρίζει η Citi για τη μακροχρόνια συνεργασία μας. Το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για αριστεία στις υπηρεσίες ανταπόκρισης και τη συνεχή αφοσίωσή μας στην παροχή εξαιρετικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει η Citi τα τελευταία 50 χρόνια και προσβλέπουμε στη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας τα επόμενα χρόνια».

Η Τράπεζα Κύπρου θα συνεχίσει να αξιοποιεί την τεχνογνωσία και το παγκόσμιο δίκτυό της για να προωθήσει την καινοτομία, να βελτιώνει την εμπειρία των πελατών της και να ενισχύει τις σχέσεις της σε ζητήματα ανταπόκρισης συναλλαγών.