Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει στους πελάτες της online εγγραφή στην υπηρεσία 1bank

Stay safe-Go Digital, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα

Πλέον οι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία 1bank για χρήση των ψηφιακών καναλιών, εύκολα, γρήγορα και ηλεκτρονικά.

Όσοι, λοιπόν, είστε υφιστάμενοι ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, 18+ και έχετε ένα τουλάχιστον λογαριασμό στην Τράπεζα, σας προσφέρεται η επιλογή της online εγγραφής συνδρομητή στην 1bank.

Η νέα δυνατότητα εγγραφής ως συνδρομητή προσφέρεται από τη σελίδα εισόδου της υπηρεσίας 1bank Internet Banking επιλέγοντας «Εγγραφείτε στην 1bank», ενώ εντός των επόμενων μερικών ημερών θα είναι διαθέσιμη και από τη σελίδα εισόδου του Mobile Banking App.

Για ολοκλήρωση της διαδικασίας, ακολουθείστε μερικές απλές κινήσεις αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στις πιο κάτω πληροφορίες:

  • Στον αριθμό της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας (όπως έχει καταχωρηθεί στην Τράπεζα).

  • Στο κινητό τηλέφωνο που είναι καταχωρημένο στην Τράπεζα (στο οποίο θα παραλάβετε κωδικό επιβεβαίωσης).

  • Στα τελευταία 6 ψηφία του λογαριασμού ή της κάρτας σας.

Μόλις τα στοιχεία σας ταυτοποιηθούν, γίνεται  online δημιουργία νέας συνδρομής, σας δίνεται το User ID στην οθόνη και μέσω sms και καθορίζεται μόνοι σας τον κωδικό ασφαλείας. Οι προσωπικοί σας λογαριασμοί θα συνδεθούν με «πλήρη πρόσβαση» (δυνατότητα και μεταφορών) ενώ οι κοινοί λογαριασμοί (joint accounts) θα συνδεθούν για ενημέρωση μόνο (όπως γίνεται με την έντυπη αίτηση).

Εάν είστε ήδη συνδρομητής της 1bank και ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασης, εμφανίζεται στην οθόνη σας η υφιστάμενη συνδρομή και σας προτρέπει να καθορίσετε νέο κωδικό ασφαλείας.

Απώτερος στόχος πάντα -προσβλέποντας στο μέλλον αλλά και ανταποκρινόμενοι στις καθημερινές ιδιάζουσες συνθήκες- η καλύτερη, γρηγορότερη και πιο ασφαλής εξυπηρέτησή σας.