Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός της 1bank Απρίλιος – Ιούνιος 2018

Απόκτησε σήμερα ένα από τα νέα Digipass (SMS Digipass και Digipass APP) της 1bank και κέρδισε τη δική σου ηλεκτρονική συσκευή!

Συνολικά 9 τυχεροί συνδρομητές θα κερδίσουν 3 LG τηλεοράσεις, 3 HP laptops και 3 iPads.

Ενημερώσου για τους νικητές του διαγωνισμού

Από  01/04/2018 – 30/06/2018 όλοι οι συνδρομητές της 1bank που θα προμηθευτούν και θα ενεργοποιήσουν ή έχουν ήδη προμηθευτεί και ενεργοποιήσει ένα από τα νέα είδη Digipass , SMS Digipass και DigipassAPP,  λαμβάνουν μία συμμετοχή στις 3 κληρώσεις του κάθε μήνα (Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου) όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 1 από τις 9 συνολικά ηλεκτρονικές συσκευές .

Με την ευκαιρία του Διαγωνισμού, υπενθυμίζουμε ότι τα νέα Digipass προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα μεταξύ των οποίων:

  • Πρόσθετη ασφάλεια στις συναλλαγές μέσω 1bank, με μοναδικό Kωδικό Mίας Xρήσης (ΟΤP) ανά συναλλαγή στον οποίο λαμβάνονται υπόψη βασικά δεδομένα της συναλλαγής.
  • Χρήση κινητής συσκευής (κινητό τηλέφωνο, tablet) για αυτόματη δημιουργία Κωδικών Μίας Χρήσης (One Time Password) για εκτέλεση συναλλαγών.
  • Η αγορά του νέου Digipass γίνεται μια φορά μόνο και δε θα χρειαστεί τυχόν αντικατάσταση λόγω εξάντλησης μπαταρίας ή αλλοίωσης οθόνης λόγω κτυπήματος κτλ.

Για να αποκτήσετε κι εσείς τα νέα Digipass και να νιώσετε την ευκολία και την επιπλέον ασφάλεια που προσφέρουν ή για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ ή τηλεφωνήστε στο 800 00 800.

Κόστος για SMS Digipass €10 & Digipass APP €20.

Συστήνεται σε πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους τις παλαιότερες συσκευές Digipass (μοντέλα GO3, DP550 και DP320) όπως τις αντικαταστήσουν το συντομότερο δυνατό, καθώς αυτές πρόκειται να αποσυρθούν σε χρόνο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα που θα κληρωθούν μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όροι και Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού

SMS Digipass & Digipass APP Νέα Digipass της 1bank, για πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας Περισσότερα
Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 18:00
  • Σάββατο και Κυριακή 09:00 μέχρι 17:00
Αίτηση Εγγραφής Εγγραφή