Τερματισμός προϊόντος κάρτας Cybank24

07 Ιουνίου 2021

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

Από τις 30/11/2021, η Τράπεζά μας προχωρεί στον τερματισμό της κάρτας Cybank 24. Αν είστε κάτοχος της κάρτας αυτής, παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε με τα πιο κάτω :

1. Σε περίπτωση που δεν διατηρείτε άλλη χρεωστική κάρτα :

Μια επιλογή που έχετε σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση νέας κάρτας, είναι να επιλέξετε τη Visa Classic Debit  η οποία θα συνδεθεί με το λογαριασμό σας με τον οποίο ήταν συνδεδεμένη η κάρτα σας Cybank 24. Η Visa Classic Debit μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΑΤΜ στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα θα μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε στις καθημερινές σας συναλλαγές και να λαμβάνετε βαθμούς ανταμοιβής από επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο.

  • Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε τη νέα κάρτα Visa Classic Debit μπορείτε να την αιτηθείτε μέσω της εκστρατείας που είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία 1bank.
  • Σε περίπτωση αποδοχής της αίτησης σας από την Τράπεζα, η νέα κάρτα θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση σας.
  • Με τη νέα κάρτα θα εκδοθεί καινούργιος τετραψήφιος κωδικός χρήσης (PIN), για τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του Mobile Banking App της Τράπεζας Κύπρου. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε την έκδοση του PIN μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Τράπεζας 800 00 800 ή από το κατάστημα σας.  
  • Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται σε €7.50 και σας την προσφέρουμε τον πρώτο χρόνο δωρεάν. Μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων.
  • Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις κάρτες και την υπηρεσία 1Bank.

2. Σε περίπτωση που διατηρείτε άλλη χρεωστική κάρτα:

  • Μπορείτε να συνεχίσετε να διενεργείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές με τη κάρτα αυτή που έχετε στην κατοχή σας.
  • Παράλληλα, μπορείτε να συνδέσετε τον/τους λογαριασμό/ούς σας που είναι συνδεδεμένοι με την κάρτα Cybank24, με όποια κάρτα από τις υπόλοιπες επιθυμείτε.

Διατηρείτε το δικαίωμα να τερματίσετε τον λογαριασμό σας με τον οποίο ήταν συνδεδεμένη η κάρτα CYBANK 24 χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να σας ενημερώσουμε για ολόκληρη την γκάμα καρτών που προσφέρει η Τράπεζα μας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον προσωπικό σας τραπεζικό σύμβουλο στο υποκατάστημα με το οποίο συνεργάζεστε ή στην Υπηρεσία 1bank στο τηλέφωνο 800 00 800.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Με εκτίμηση,

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ