Προνόμια & Χαρακτηριστικά για τον κάτοχο της εταιρικής κάρτας

 • Μiles+Bonus Λογαριασμός

  Ο κάτοχος της Aegean Mastercard Business χρησιμοποιεί τον Miles+Bonus λογαριασμό του απολαμβάνοντας, όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες του προγράμματος, αλλά και επωφελείται από τα προνόμια που του προσφέρει η Aegean Mastercard Business για μια συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία.

 • Μίλια καλωσορίσματος

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας, ο κάτοχος της Aegean Mastercard Business κερδίζει 4.000 μίλια καλωσορίσματος (μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης) στον Miles+Bonus λογαριασμό του

 • Δωρεάν υπηρεσία προτεραιότητας Fast Track

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας δημιουργούνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό του κατόχου, δύο (2) κουπόνια ετησίως με εκπτωτικούς κωδικούς για δωρεάν υπηρεσία προτεραιότητας Fast Track. Ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εκπτωτικό κωδικό κατά τη διάρκεια της κράτησης και να εξασφαλίσει χρόνο στον έλεγχο ασφαλείας, στο Αεροδρόμιο, με τη δωρεάν υπηρεσία Fast Track.

 • Δωρεάν επιλογή upfront θέσης

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας δημιουργούνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό του κατόχου της , δύο (2) κουπόνια-εκπτωτικοί κωδικοί ετησίως για Δωρεάν Επιλογή Upfront θέσης. Ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εκπτωτικό κωδικό κατά τη διάρκεια της κράτησης και να εξασφαλίσει άνεση στην πτήση.

 • Είσοδος στα Aegean Club Lounges

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας, δημιουργoύνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό του κατόχου της , τέσσερα (4) κουπόνια ετησίως για Eίσοδο στα Aegean Club Lounges (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα). Η χρήση του κάθε κουπονιού προσφέρει στον κάτοχο της κάρταςμια δωρεάν επίσκεψη στα Aegean Club Lounges για άνεση και ειδικές παροχές πριν την πτήση.