Χρηματοδοτικές Λύσεις

Ευέλικτες και προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα σε όλες τις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες.

Παρέχουμε ευέλικτες και εξατομικευμένες λύσεις χρηματοδότησης για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε όλες τις προσωπικές και οικογενειακές σας απαιτήσεις, να ξεκλειδώσετε την αξία των περιουσιακών σας στοιχείων, να καλύψετε τις ανάγκες ρευστότητας σας και να αυξήσετε τον πλούτο σας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, προσφέρουμε τις κατάλληλες προσαρμοσμένες λύσεις για εσάς!

 • Αποκλειστικό και εξατομικευμένο

  Αποκλειστική εξυπηρέτηση με εξατομικευμένες λύσεις.

 • Ευέλικτες λύσεις Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις για να αγοράσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, ή λύσεις για επενδυτικούς και άλλους σκοπούς.
 • Δάνειο για σπίτι ή επενδυτικό

  Μεγάλο φάσμα λύσεων για επενδύσεις και προσωπικούς σκοπούς. 

  Είτε χρειάζεστε ένα σύνηθες λογαριασμό με όριο υπέρβασης για προσωπικούς σκοπούς, μια προνομιακή πιστωτική κάρτα ή ένα πολύπλοκο δάνειο, είμαστε εδώ για εσάς! Εάν αγοράζετε ή χτίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι των ονείρων της οικογένειάς σας, είμαστε εδώ για εσάς! Εάν επενδύετε σε ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, είμαστε εδώ για εσάς! Αν αναζητάτε ρευστότητα αξιοποιώντας τα περιουσιακά σας στοιχεία, είμαστε εδώ για εσάς!

 • Έμπειρη ομάδα Εξειδικευμένων συμβούλων στο Τομέα του Δανεισμού

  Η έμπειρη μας ομάδα Εξειδικευμένων συμβούλων στον τομέα του Δανεισμού, σε στενή συνεργασία με τον αποκλειστικό σας σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου για Ιδιώτες ή για Affluent Banking, είναι διαθέσιμη να συνεργαστεί μαζί σας και να βρει τη σωστή λύση που θα ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Disclaimer

Επενδυτική Πληροφορία