Το Shipping Centre στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2022

Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου και συρροή ναυτιλιακών παραγόντων από όλο τον κόσμο. Στον Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, πλέον των 1.900 εταιρειών από 88 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Τράπεζα Κύπρου έκανε αισθητή την παρουσία της στα Ποσειδώνια, παραθέτοντας δεξίωση στις 2 Ιουνίου την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πελάτες, συνεργάτες καθώς και επιφανή στελέχη της Ελληνικής και Κυπριακής Ναυτιλίας. Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Πανίκος Νικολάου σε χαιρετισμό του προς τους καλεσμένους, η Ναυτιλία είναι σημαντική για την Ελλάδα και την Κύπρο και οι στόχοι του Ναυτιλιακού Κέντρου της Τράπεζας είναι αισιόδοξοι και μακροπρόθεσμοι.

 

Στην εκδήλωση, επίσης παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου Τάκης Αράπογλου, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων και Διεθνών Επιχειρήσεων Μιχάλης Αθανασίου και ο επικεφαλής του Ναυτιλιακού Κέντρου Νικόλας Παυλίδης.

 

Το Ναυτιλιακό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου συστάθηκε στα τέλη του 2017, οικοδομώντας την βάση για την ανάπτυξη ναυτιλιακών εργασιών. Η Τράπεζα Κύπρου, ως η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, είναι προσηλωμένη στον ναυτιλιακό τομέα που στηρίζει την Κυπριακή οικονομία.

Ως ένας συνεργάτης εμπιστοσύνης, το Ναυτιλιακό Κέντρο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως ναυτιλιακά δάνεια, υπηρεσίες συναλλαγών, προϊόντα διαχείρισης κινδύνου και μια γκάμα εξατομικευμένων τραπεζικών και επενδυτικών λύσεων. Η ποιότητα στην προσωπική εξυπηρέτηση, βασισμένη στην κατανόηση προτεραιοτήτων και προσοχή στις λεπτομέρειες, είναι σημαντικές αξίες που προσφέρει η Τράπεζα, βοηθώντας τους ναυτιλιακούς πελάτες της να δημιουργήσουν και να εξελιχθούν.