Κωνσταντίνος Χρυσοδόντας

Γεννήθηκε το 1959 στην Αμμόχωστο. Σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε και μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (LSE). Επίσης έχει αποκτήσει σειρά επαγγελματικών τίτλων όπως Chartered Insurance Agency Manager (CIAM), Life Underwriter Training Council Fellow (LUTCF), Advanced Management Training Council (AMTC) και Life Organization Management Association (LOMA).

Ο Κωνσταντίνος είναι Ανώτερος Διευθυντής Υποκαταστήματος της Eurolife/Manulife τα τελευταία 30 χρόνια.  Επιπλέον είναι ιδιοκτήτης και εκτελεστικός διευθυντής των εταιρειών Χρυσοδόντας Κωνσταντίνος Αντιπρόσωπος Ασφαλειών Λτδ και των εταιρειών  Metrolife Insurance Agency & Sub Agency & Broker Ltd και Metrolife Ltd.

Υπήρξε για σειρά 10 χρόνων πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Αβραάμ Πιττάκης και Υιοί Λτδ με εξαιρετικές επιτυχίες και υπηρετεί σήμερα και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Δασικών Βιομηχανιών Κύπρου Plc.

Ο Κωνσταντίνος πιστεύει στις συλλογικές αποφάσεις και πάντοτε είναι προσηλωμένος στους στόχους του.  Στόχος του είναι η γρήγορη ανάκαμψη και επιτυχία του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου την οποία προτίθεται να υπηρετήσει με αμεροληψία κρίσης και δεν εκπροσωπεί κανενός τα συμφέροντα.