Προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Ιανουάριος 2023

Η Τράπεζα Κύπρου, σε συνεργασία με εταιρείες και οργανώσεις μέλη του Δικτύου SupportCY, συνέχισε την κοινωνική της προσφορά σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Κύπρο και κατά το 2022.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας και του εταιρικού εθελοντισμού, προσωπικό της Τράπεζας στήριξε και αυτά τα Χριστούγεννα με ποικίλους τρόπους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Λεμεσού της Τράπεζας ενίσχυσε για 11η χρονιά την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και πρόσφερε εξοπλισμό για τη νοσηλεία των μικρών ασθενών. Μέλη του προσωπικού της Τράπεζας με τον Άγιο Βασίλη επισκέφθηκαν το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου προσφέροντας επίσης δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται. 

Επίσης, μέλη του προσωπικού του Κέντρου Κάρτας της Τράπεζας ετοίμασαν και προσέφεραν δώρα που δόθηκαν σε 100 παιδάκια από τον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή. Επιπρόσθετα, εθελοντές από τις υπηρεσίες Risk Management και Treasury, διοργάνωσαν παζαράκια για ενίσχυση του Παγκύπριου Συντονιστικού Σώματος Εθελοντών και του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, αντίστοιχα. 

Παράλληλα, η Τράπεζα και τα συνεργαζόμενα μέλη του SupportCY, πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης και εξοπλισμό σε παιδιά και οικογένειες μέσω του Ιδρύματος Funraising, της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων σε Λευκωσία και Πάφο καθώς και του Συσσιτίου Λάρνακας που προσφέρει καθημερινά φαγητό σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αγοράστηκαν επίσης και διανεμήθηκαν σε σχολεία κουπόνια υπεραγοράς για να δοθούν σε άπορους μαθητές.

Σε συνεργασία με εταιρείες και οργανώσεις μέλη του SupportCY, συνεχίζουμε και εντείνουμε τις στοχευμένες δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Η υποστήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη, είναι στις προτεραιότητες του δικτύου SupportCY της Τράπεζας και κάθε μέρα επιβεβαιώνεται εμπράκτως η αξία κάθε συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης. 

Οι εταιρείες/μέλη του SupportCY που συμμετείχαν και ενίσχυσαν την φετινή Χριστουγεννιάτικη δράση μαζί με την Τράπεζα Κύπρου είναι η Ergo Home Group, Kotsovolos, Mangas Home Improvement, Smart Discount Shops και Παραδισιώτης.