Εκστρατεία καθαριότητας παραλιών

Ιούνιος 2023

Η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον πλανήτη αρχίζει πρώτα από εμάς. Εκστρατεία καθαριότητας παραλιών από εθελοντές της Τράπεζας Κύπρου

Εθελοντές της Τράπεζας Κύπρου μαζί με τα παιδιά τους, έβαλαν τα αθλητικά τους, το αντηλιακό τους μα πάνω απ΄ όλα τη καλή τους διάθεση, και συμμετείχαν σε καθαρισμό παραλιών, στο πλαίσιο της εκστρατείας που διοργάνωσε η Τράπεζα.

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε στις παραλίες Μακένζυ στη Λάρνακα και Ακτής Ολυμπίων στη Λεμεσό. Στη δράση για ένα ομορφότερο και πιο καθαρό θαλάσσιο περιβάλλον, συνέβαλε και η ομάδα των BoC Kids Volunteers της Τράπεζας, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, του προσωπικού του Συγκροτήματος. H Τράπεζα Κύπρου, ευχαριστεί την ΜΚΟ CYMEPA για τη συνεργασία στη διοργάνωση.

 

Κάθε κάρτα ένα λιγότερο πλαστικό μπουκάλι στις θάλασσές μας

Η Τράπεζα Κύπρου ενισχύοντας το θετικό αντίκτυπο της στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών «Ζωή στο νερό» που είναι ευθυγραμμισμένος με την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και σχετική με την Διακυβέρνηση στρατηγική της Τράπεζας,  ανάμεσα στις δράσεις της Τράπεζας για ένα καλύτερο πλανήτη με λιγότερα πλαστικά, εντάσσεται και η νέα κάρτα Visa Debit της Τράπεζας Κύπρου.  Είναι οικολογική και κατασκευάζεται κατά 70% από ανακτημένο πλαστικό από τον ωκεανό.