Η καλύτερη τράπεζα είναι ο καναπές σου

Τώρα ελέγχεις τους λογαριασμούς σου από ένα σημείο.

Συνδέστε τους λογαριασμούς σας άλλων τραπεζών στην 1bank

Η 1bank συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να πρωτοπορεί παρέχοντάς σας πρόσβαση - μέσω του νέου Mobile Banking App και Internet Banking - και σε λογαριασμούς που διατηρείτε με άλλες τράπεζες. Μπορείτε να τους διαχειρίζεστε από ένα σημείο, μέσω του 1bank Internet & Mobile Banking.

Πώς λειτουργεί;

 • Εάν είστε συνδρομητής, συνδεθείτε στην 1bank μέσω Internet Banking ή Mobile App και ακολουθήστε μερικά απλά βήματα για να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας με άλλες τράπεζες.
 • Η σύνδεση με τους προσωπικούς και εξουσιοδοτημένους λογαριασμούς σας με την Τράπεζά μας δεν επηρεάζεται.
 • Για να συνδεθείτε με άλλες τράπεζες θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής τους (Online Banking).

Τράπεζες που συμμετέχουν

 • Ελληνική Τράπεζα

Περισσότερες πληροφορίες

 • Εάν είστε ιδιώτης συνδρομητής της 1bank, μέσω της επιλογής «Λογαριασμοί», σας δίνετε η νέα επιλογή «Άλλες Τράπεζες». Επιλέγοντας «Προσθήκη νέων Λογαριασμών» και ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης των λογαριασμών σας με τις πιο πάνω Τράπεζες. Σε περίπτωση που είστε εταιρικός συνδρομητής της 1bank, η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω της επιλογής «Πελάτες».

 • Στην επιλογή «οι Λογαριασμοί μου > Άλλες Τράπεζες», δίνονται οι επιλογές «Σύνδεση λογ.  Άλλων Τραπεζών», «Διαχείριση λογ.  Άλλων Τραπεζών» και «Διαχείριση Πρόσβασης λογ. Τρ. Κύπρου σε  Άλλες Τράπεζες».

  Μέσω της επιλογής «Σύνδεση λογ.  Άλλων Τραπεζών», μπορείτε να επιλέξετε την Τράπεζα που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης των λογαριασμών σας με τις πιο πάνω Τράπεζες.

  Μέσω της επιλογής  «Διαχείριση Πρόσβασης λογ. Τρ. Κύπρου σε  Άλλες Τράπεζες» μπορείτε να ενημερωθείτε ή να διαγράψετε την πρόσβαση σε λογαριασμούς της Τράπεζας Κύπρου που ενδεχομένως εξουσιοδοτήσατε για να διαχειρίζεστε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας άλλων Τραπεζών.

 • Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση, στα υπόλοιπα και πληροφορίες των λογαριασμών σας καθώς επίσης και στο ιστορικό κινήσεων.

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασής σας;

Ξεκλειδώστε τη συνδρομή σας