Ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την είσοδο στην 1bank

 • Ισχυρότερη ταυτοποίηση

  Η 1bank έχει υιοθετήσει ένα πρόσθετο μέτρο ταυτοποίησης κατά την είσοδό σας, με την ονομασία «Αξιόπιστη συσκευή». Το μέτρο αυτό αποτελεί υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας Πληρωμών (PSD2), για ισχυρότερη ταυτοποίηση των πελατών.

 • Σύνδεση στην 1bank Όταν συνδέεστε στην 1bank μέσω της εφαρμογής/app μας για κινητές συσκευές, ο ορισμός της συσκευής ως «Αξιόπιστη» είναι υποχρεωτικός.
 • Kωδικός ασφαλείας

  Εάν χρησιμοποιείτε εξαψήφιο κωδικό ασφαλείας «Passcode» (ή βιομετρικά στοιχεία στην εφαρμογή/app), θα πρέπει να ορίσετε ως «Αξιόπιστη»  την κινητή συσκευή ή τον περιηγητή/browser σας, καταχωρώντας έναν επιπλέον κωδικό ασφαλείας που θα σας σταλεί μέσω sms μηνύματος ή e-mail ανάλογα με την επιλογή σας.

Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

  • Εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένο εξαψήφιο κωδικό ασφαλείας «Passcode» (ή βιομετρικά στοιχεία στην εφαρμογή/app), θα πρέπει να ορίσετε ως «Αξιόπιστη» την κινητή συσκευή ή τον περιηγητή/browser σας (Internet explorer, Firefox, Safari κλπ.) μία φορά μόνο, καταχωρώντας έναν επιπλέον κωδικό ασφαλείας, ο οποίος θα σας σταλεί μέσω sms ή e-mail ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Εάν είστε κάτοχος Digipass, θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε το «Digipass OTP» ως επιλογή για να ορίσετε την κινητή συσκευή ή περιηγητή/browser σας ως «Αξιόπιστα».
  • Εάν συνδέεστε στην 1bank καταχωρώντας κωδικό ασφαλείας μέσω Digipass, δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την πιο πάνω  διαδικασία.
 • Κατά τη σύνδεσή σας στην 1bank μέσω της εφαρμογής app μας για κινητές συσκευές, ο ορισμός της συσκευής ως «Αξιόπιστη» θα είναι υποχρεωτικός.

  • Να ορίσετε ως «Αξιόπιστο» μια φορά μόνο τον περιηγητή/browser σας (Internet explorer, Firefox, Safari κλπ.) και να συνδεθείτε στην 1bank.
  • Να μην ορίσετε «Αξιόπιστο» κάποιο συγκεκριμένο περιηγητή/browser σας (Internet explorer, Firefox, Safari κλπ.) και να ακολουθείτε την πιο πάνω διαδικασία σε κάθε σύνδεσή σας (καταχώρηση επιπλέον κωδικού ασφαλείας που θα σας στέλνετε μέσω sms/e-mail/Digipass).

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασής σας;

Ξεκλειδώστε τη συνδρομή σας