Η κάρτα που σε ταξιδεύει είναι εδώ...

Η νέα Aegean Mastercard από την Τράπεζα Κύπρου, είναι η δική σου κάρτα επιβίβασης σε έναν κόσμο γεμάτο ταξίδια, ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικά προνόμια. Προσφέρεται σε δύο τύπους καρτών, την Aegean Mastercard που απευθύνεται σε ιδιώτες και την Aegean Mastercard Business που απευθύνεται σε επιχειρηματίες.

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείς με την Aegean Mastercard συγκεντρώνεις μίλια, τα οποία προστίθενται στον Miles+Bonus λογαριασμό σου και τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε ταξίδια, στο δίκτυο της AEGEAN, της Olympic Air ή της Star Alliance καθώς και σε άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Μίλια καλωσορίσματος

Επιπλέον, αποκτώντας τη δική σου Aegean Mastercard, έχεις δώρο 3.000 μίλια καλωσορίσματος και με την Aegean Mastercard Business 4.000 μίλια καλωσορίσματος, που θα σε βοηθήσουν να φέρεις το επόμενό σου ταξίδι, ακόμη πιο κοντά!

Περισσότερες πληροφορίες

 • Aegean Mastercard

  Απόκτησε τώρα τη δική σου Aegean Mastercard κι εμείς σου κάνουμε δώρο 3.000 μίλια καλωσορίσματος (μίλια εξαργύρωσης & αναβάθμισης) στον Miles+Bonus λογαριασμό σου, για να φέρουμε το επόμενό σου ταξίδι, ακόμη πιο κοντά.

  Aegean Mastercard Business

  Με την απόκτηση της Aegean Mastercard Business, ως κάτοχος της Aegean Mastercard Business κερδίζεις 4.000 μίλια καλωσορίσματος (μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης) στον Miles+Bonus λογαριασμό σου.

 • Aegean Mastercard

  Και δεν είναι μόνο αυτά… Η νέα Aegean Mastercard σου προσφέρει επιπλέον τα πιο κάτω προνόμια: 

  Συλλογή μιλίων από τις συναλλαγές σου

  Συλλέγεις για κάθε €1 που ξοδεύεις στην AEGEAN, 1 μίλι εξαργύρωσης, ενώ σε επιχειρήσεις στην Κύπρο ή εξωτερικό κερδίζεις για κάθε €2  που ξοδεύεις, 1 μίλι εξαργύρωσης

  Έκπτωση 20€ για τις επόμενες πτήσεις σου

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας σου δημιουργούνται αυτόματα δύο (2) κουπόνια στον Miles+Bonus λογαριασμό σου για έκπτωση €20 για την επόμενη πτήση σου.

  Lounge Key

  Επιδεικνύοντας την κάρτα σου έχεις πρόσβαση σε περισσότερα από 1.200 Lounges παγκοσμίως καταβάλλοντας το ποσό των €24/επίσκεψη.

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ https://www.loungekey.com/en/bankofcyprus

  Για συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις πατήστε εδώ https://www.loungekey.com/en/bankofcyprus/faq  

  Flight Delay Pass

  Δωρεάν παροχή της υπηρεσίας Flight Delay Pass για πρόσβαση σε 1.200+ προνομιούχες αίθουσες αναμονής σε 100+ χώρες σε εσένα και τέσσερις συνταξιδιώτες σου.

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ https://fdp.mastercard.com/bankofcyprus

 • Aegean Mastercard Business

  Επιπρόσθετα, απολαμβάνεις επιπλέον αποκλειστικά προνόμια για την επιχείρηση σου αλλά και για το προσωπικό της ως ακολούθως:

  Προνόμια & Χαρακτηριστικά για την επιχείρηση

  Μiles+Bonus Λογαριασμός

  Για πρώτη φορά, η επιχείρηση σας αποκτά Miles+Bonus Λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας για συλλογή μιλίων εξαργύρωσης αποκλειστικά μέσα από τις συναλλαγές των κατόχων της κάρτας, αλλά και για εξαργύρωση μιλίων για πτήσεις. Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε δωρεάν μίλια εξαργύρωσης σε άλλους Miles+Bonus λογαριασμούς.

  Συλλογή μιλίων από τις συναλλαγές των κατόχων

  Για αγορές που πραγματοποιούν οι κάτοχοι  Aegean Mastercard Business , ο Miles+Bonus λογαριασμός της επιχείρησής σας για κάθε €1 συλλέγει 2 μίλια εξαργύρωσης, ενώ για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε επιχειρήσεις οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό για κάθε €1 συλλέγει 1 μίλι εξαργύρωσης.

  Προνόμια & Χαρακτηριστικά για τον κάτοχο της εταιρικής κάρτα

  Μiles+Bonus Λογαριασμός

  Ο κάτοχος της Aegean Mastercard Business χρησιμοποιεί τον Miles+Bonus λογαριασμό του απολαμβάνοντας, όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες του προγράμματος, αλλά και επωφελείται από τα προνόμια που του προσφέρει η Aegean Mastercard Business για μια συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία.

  Δωρεάν υπηρεσία προτεραιότητας Fast Track

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας σου δημιουργούνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό σου, δύο (2) κουπόνια ετησίως με εκπτωτικούς κωδικούς για δωρεάν υπηρεσία προτεραιότητας Fast Track. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εκπτωτικό κωδικό κατά τη διάρκεια της κράτησης και να εξασφαλίσεις χρόνο στον έλεγχο ασφαλείας, στο Αεροδρόμιο, με τη δωρεάν υπηρεσία Fast Track.

  Δωρεάν επιλογή upfront θέσης

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας σου δημιουργούνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό σου , δύο (2) κουπόνια-εκπτωτικοί κωδικοί ετησίως για Δωρεάν Επιλογή Upfront θέσης. Ως κάτοχος της κάρτας μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εκπτωτικό κωδικό κατά τη διάρκεια της κράτησης και να εξασφαλίσεις άνεση στην πτήση.

  Είσοδος στα Aegean Club Lounges

  Με την ενεργοποίηση της κάρτας, δημιουργoύνται αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό σου , τέσσερα (4) κουπόνια ετησίως για Eίσοδο στα Aegean Club Lounges(Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα). Η χρήση του κάθε κουπονιού σου προσφέρει μια δωρεάν επίσκεψη στα Aegean Club Lounges για άνεση και ειδικές παροχές πριν την πτήση.

  Lounge Key

  Επιδεικνύοντας την κάρτα σου έχεις πρόσβαση σε περισσότερα από 1.200 Lounges παγκοσμίως καταβάλλοντας το ποσό των €24/επίσκεψη. 

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ https://www.loungekey.com/en/bankofcyprus

  Για συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις πατήστε εδώ https://www.loungekey.com/en/bankofcyprus/faq  

  Flight Delay Pass

  Δωρεάν παροχή της υπηρεσίας Flight Delay Pass για πρόσβαση σε 1.200+ προνομιούχες αίθουσες αναμονής σε 100+ χώρες σε εσάς και τέσσερις συνταξιδιώτες σου. 

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ https://fdp.mastercard.com/bankofcyprus

 • Παράλληλα, με τις Aegean Mastercard και Aegean Mastercard Business από την Τράπεζα Κύπρου έχεις δωρεάν Ασφάλεια Ταξιδιού, δωρεάν Ασφάλεια Προστασίας Αγορών και δωρεάν Ασφαλιστική Κάλυψη Κινητού Τηλεφώνου

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 • Για να σας βοηθήσουμε σε πιθανές απορίες που, έχετε δείτε τις Χρήσιμες Ερωτήσεις-Απαντήσεις εδώ

 • Για να δείτε τους Όρους του Σχεδίου πατήστε εδώ

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασής σας;

Ξεκλειδώστε τη συνδρομή σας