25 χρόνια σταθερό επιτόκιο και δόση

Η πραγματική αξία να έχεις το δικό σου σπίτι

Σκέφτεσαι για στεγαστικό δάνειο; Θέλεις να αγοράσεις τη δική σου κατοικία ή διαμέρισμα, ή ακόμη και εξοχικό; Έχεις ήδη το δικό σου σπίτι αλλά χρειάζεται ανακαίνιση; Τώρα μπορείς να αποκτήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι προγραμματίζοντας τη δόση του δανείου σου χωρίς έγνοιες. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου, το στεγαστικό δάνειο προσφέρεται με σταθερό επιτόκιο και δόση για όλη τη διάρκειά του και αποπληρωμή σε 25 χρόνια.

Το πρώτο σου σπίτι

Δημιούργησε αξέχαστες στιγμές, μοναδικές αναμνήσεις και υπέροχες οικογενειακές στιγμές στη ζεστασιά του δικού σου σπιτιού. Εκεί που θα είσαι πάντα ο εαυτός σου. Απόκτησε το πρώτο σου σπίτι χωρίς έγνοιες και υπερβολικές ανησυχίες, με δάνειο με σταθερό επιτόκιο και δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Μάθε περισσότερα

Το εξοχικό σου

Ζήσε μοναδικές στιγμές που θα σου μείνουν για πάντα, αγναντεύοντας τη θάλασσα από το δικό σου εξοχικό. Μύρισε το δάσος και ζήσε τη γαλήνη του βουνού στο δικό σου σπίτι. Απόκτησε το δικό σου εξοχικό με δάνειο με σταθερό επιτόκιο και δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Μάθε περισσότερα

Ανακαίνιση (πρώτης κατοικίας ή εξοχικού)

Διαμόρφωσε τον χώρο σου, όπως τον θέλεις. Προσάρμοσε τους χώρους σου στις σημερινές σου ανάγκες, βάλε χρώμα στη ζωή σου, πρόσθεσε τις δικές σου πινελιές, ικανοποίησε τις μοναδικές σου επιθυμίες. Τώρα μπορείς! Με στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο και δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Μάθε περισσότερα

Σημαντικές σημειώσεις

  • Για κάποια δάνεια μπορείτε να επιλέξετε κυμαινόμενο επιτόκιο ή σταθερό επιτόκιο για συγκεκριμένη περίοδο. 

    Αν επιλέξετε σταθερό επιτόκιο, τότε για τη συγκεκριμένη περίοδο που καθορίζεται και συμφωνείτε με την Τράπεζα, (π.χ. 5 χρόνια) το επιτόκιο παραμένει σταθερό. Δεν μεταβάλλεται σε καμία περίπτωση. Έτσι η δόση σας παραμένει σταθερή,χωρίς να επηρεάζεται από ενδεχόμενη άνοδο των επιτοκίων, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι, παράλληλα, δεν επωφελείστε από ενδεχόμενη μείωση των επιτοκίων. Στη λήξη της περιόδου του σταθερού επιτοκίου, τα δάνεια μετατρέπονται σε δάνεια με κυμαινόμενο επιτόκιο, εξαιρουμένων των δανείων με σταθερό επιτόκιο 25 χρόνων, όπου το εν λόγω επιτόκιο παραμένει σταθερό για όλη την διάρκεια του δανείου.   

    Αν επιλέξετε δάνειο με κυμαινόμενο επιτόκιο, τότε το επιτόκιο μπορεί να μεταβληθεί ανά πάσα στιγμή (ανοδικά ή καθοδικά). Το κυμαινόμενο επιτόκιο αποτελείται από τη βάση και το περιθώριο. Κάθε φορά που μεταβάλλεται το συνολικό επιτόκιο, διαφοροποιείται και η δόση του δανείου σας. 

  • Όταν το δάνειο αποπληρώνεται πρόωρα, πλήρως, ή καταβάλλονται πρόωρα δόσεις σε σχέση με το συμφωνημένο πρόγραμμα αποπληρωμής του, τότε η Τράπεζα θα χρεώσει έξοδα ανάλογα με το είδος του επιτοκίου και το ποσό της προεξόφλησης. 

    Σε περίπτωση δανείων με μεγάλη χρονική διάρκεια σταθερού επιτοκίου, το κόστος πρόωρης αποπληρωμής ενδέχεται να είναι σημαντικό. Το κόστος πρόωρης αποπληρωμής που υπολογίζεται από την Τράπεζα εξαρτάται κυρίως από τα επιτόκια της διατραπεζικής αγοράς τα οποία μεταβάλλονται σε καθημερινή βάση αλλά και την ημερομηνία πρόωρης αποπληρωμής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε σε Λειτουργό Εξυπηρέτησης στο Δίκτυο καταστημάτων μας.

    Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για όλες τις χρεώσεις της Τράπεζας από τον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων  

Προειδοποίηση:

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της. Υπάρχουν χρεώσεις εάν εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειό σας.  Εάν δεν τηρείτε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, μπορεί να χάσετε το σπίτι σας. Σε περίπτωση κυμαινόμενου επιτοκίου το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.