Ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια με Digipass APP

 • Επιβεβαιώστε την αυθεντικότητα συναλλαγών Κάντε χρήση των Κωδικών Μιας Χρήσης (OTP) και λαμβάνετε επιβεβαίωση για την αυθεντικότητα των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, που διεκπεραιώνετε μέσω των καναλιών της 1bank.
 • Ασφάλεια και αυξημένα όρια συναλλαγών Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές σας, αιτηθείτε Digipass Αpp με γραπτή αίτηση και επωφεληθείτε αυξημένα όρια στις συναλλαγές σας.

Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματά σας

 • Για εγκατάσταση του Digipass APP στη συσκευή σας (κινητό ή tablet) κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της Τράπεζας Κύπρου από το App Store ή Google Play. Ανοίξτε την εφαρμογή της Τράπεζας Κύπρου, κάντε κλικ στην επιλογή Digipass και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που θα παρουσιαστούν στην οθόνη σας.Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν το ίδιο Digipass App και σε άλλη/ες κινητή/τές συσκευές σας.

  Για το επεξηγηματικό βίντεο κάντε κλικ εδώ

   

 • Με τη χρήση των Κωδικών Μιας Χρήσης (OTP) που δημιουργούνται από το Digipass APP επιβεβαιώνετε την αυθεντικότητα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, που διεκπεραιώνετε μέσω των καναλιών της 1bank. O κωδικός δημιουργείται ειδικά για την κάθε συναλλαγή σας, λαμβάνοντας υπόψη βασικά δεδομένα της συναλλαγής, όπως το είδος της συναλλαγής, ο λογαριασμός τού δικαιούχου, το νόμισμα, το ποσό κ.λπ.

   

 • Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Digipass APP για τις συναλλαγές σας, ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

  • Αγοράστε το Digipass APP, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση. Η αίτηση είναι διαθέσιμη εδώ και σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας. Εάν είστε ήδη κάτοχος συσκευής Digipass, μπορείτε να αιτηθείτε εύκολα και γρήγορα μέσω Internet και Mobile Banking.
  • Εγκαταστήστε το Digipass APP σε μία τουλάχιστον κινητή συσκευή, όπως περιγράφεται πιο κάτω, στην παράγραφο «Εγκατάσταση».
  • Ενεργοποιήστε το Digipass APP σας μέσω Internet και Mobile Banking ή επικοινωνώντας με  το Τηλεφωνικό Κέντρο.
  • Εφόσον τα πιο πάνω βήματα εκτελεστούν με επιτυχία, με την καταχώριση ηλεκτρονικής συναλλαγής μέσω των καναλιών της 1bank, για την οποία απαιτείται η χρήση  Κωδικού Μίας Χρήσης (OTP), χρησιμοποιήστε το Digipass APP, για να δημιουργήσετε τον Κωδικό Μίας Χρήσης (OTP), σκανάροντας το QR Code που εμφανίζεται.Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή NOTIFICATION για αυτόματη προσέγγιση.

   

 • Το κόστος αγοράς του Digipass APP είναι €20.

  • Χρησιμοποιείται για ηλεκτρονικές συναλλαγές (πληρωμές, μεταφορές κ.λπ) και για αποστολή οδηγιών μέσω φαξ. Χρησιμοποιείται προαιρετικά και για σύνδεση (Πρόσβαση /SignOn) στo Internet ή Mobile Banking.
  • Ο Kωδικός Mίας Xρήσης (ΟΤP) που δημιουργεί είναι μοναδικός ανά συναλλαγή και παράγεται, λαμβάνοντας υπόψη βασικά δεδομένα της συναλλαγής, με αποτέλεσμα να παρέχει πρόσθετη ασφάλεια στις συναλλαγές σας μέσω 1bank.
  • Λόγω της πρόσθετης ασφάλειας που παρέχει, εάν αιτηθείτε για Digipass Αpp με γραπτή αίτηση, επωφελείστε με αυξημένα όρια στις συναλλαγές σας.
  • O Κωδικός Ασφαλείας λαμβάνεται μέσω της συσκευής, στην οποία έχετε εγκαταστήσει το Digipass APP. Έτσι, δεν χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας οποιαδήποτε άλλη ειδική συσκευή, όπως συμβαίνει με τις συμβατικές συσκευές παραγωγής κωδικών.
  • Πέραν από την ευκολία στη χρήση τού Digipass, δεν απαιτείται η αντικατάστασή του λόγω εξάντλησης μπαταρίας ή αλλοίωσης της οθόνης από κτύπημα κ.λπ, όπως συμβαίνει με τις συμβατικές συσκευές παραγωγής κωδικών.
  • Για το κόστος απόκτησης, συμβουλευτείτε τον Πίνακα Προμηθειών και Χρεώσεων της Τράπεζας.
 • Οι ιδιώτες συνδρομητές μπορούν να αιτηθούν για Digipass App μέσω του 1bank Internet Banking, μέσω της επιλογής «Προϊόντα & υπηρεσίες > Το Digipass μου > Αίτηση για νέο».

 • Yπάρχει η δυνατότητα για εταιρικούς συνδρομητές υφιστάμενους κάτοχους Digipass SMS ή App.Οι εταιρικοί συνδρομητές, μη κάτοχοι Digipass, μπορούν να αιτηθούν μόνο μέσω γραπτής αίτησης από οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας.

 • Οι κάτοχοι συσκευών Digipass (μοντέλα GO3, DP550 και DP320) οι οποίοι τα αντικατέστησαν σε SMS Digipass ή Digipass App μέσω 1bank (χωρίς τη συμπλήρωση γραπτής αίτησης), πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση αγοράς του SMS Digipass μέσω οποιουδήποτε καταστήματος της Τράπεζας για να επωφεληθούν αυξημένα ημερήσια όρια συναλλαγών.

  Για την αίτηση, κάντε κλικ εδώ.

 • Εάν η αγορά έγινε μέσω 1bank Internet Banking, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μέσω της επιλογής «Προϊόντα & υπηρεσίες > Το Digipass μου > Ενεργοποίηση/ εναλλαγή χρήσης». Εναλλακτικά εάν η αίτηση έγινε μέσω καταστήματος καλέστε στο Τηλεφωνικό Κέντρο της 1bank.

 • Για την εκτέλεση συναλλαγών μέσω Internet ή Mobile Banking που απαιτούν επιβεβαίωση με χρήση Κωδικού Μίας Χρήσης (ΟΤP), μπορείτε να ακολουθήσετε τους πιο κάτω τρόπους παραγωγής κωδικών:

  QR Code – Ανοίξτε το APP της Τράπεζας Κύπρου, επιλέξτε την ανάλογη επιλογή, καταχωρίστε το Digipass APP PIN σας και σκανάρετε το QR Code. Επιβεβαιώστε τα δεδομένα της συναλλαγής που θα εμφανιστούν στο app και καταχωρίστε το OTP. Ο τρόπος αυτός δεν απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο.

  Για το επεξηγηματικό βίντεο κάντε κλικ εδώ

   

  NOTIFICATION– Ανοίξτε το notification που θα παραλάβετε στο κινητό/tablet σας, καταχωρίστε το Digipass APP PIN σας και επιβεβαιώστε τα δεδομένα της συναλλαγής σας. Αν συμφωνείτε, επιλέξτε την ανάλογη επιλογή και παρακολουθήστε τη συναλλαγή σας να εκτελείται χωρίς περαιτέρω βήματα. O τρόπος αυτός απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για το επεξηγηματικό βίντεο κάντε κλικ εδώ

  Εάν χρησιμοποιείτε το Mobile Banking, επιλέξτε «Επιβεβαίωση με DIGIPASS APP», στην οθόνη καταχώρισης της συναλλαγής σας. Καταχωρίστε το Digipass APP PΙΝ και η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί χωρίς περαιτέρω βήματα. O τρόπος αυτός απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για το επεξηγηματικό βίντεο κάντε κλικ εδώ

  Όλες οι λεπτομέρειες χρήσης του Digipass App παρουσιάζονται στο Εγχειρίδιο Χρήσης Digipass App.

   Σημείωση: Όταν αγοράσετε και ενεργοποιήσετε το SMS Digipass ή Digipass APP, άμεσα ορίζεται ως το Digipass που θα χρησιμοποιείτε στην υφιστάμενη συνδρομή σας. Οποτεδήποτε επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε να συνδέσετε για χρήση στην υφιστάμενη συνδρομή σας ένα άλλο, νέο Digipass, που έχετε αγοράσει για οποιαδήποτε συνδρομή σας, μέσω Internet Banking στην επιλογή «Προϊόντα & υπηρεσίες > Το Digipass μου > Ενεργοποίηση/ εναλλαγή χρήσης». Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε το Τηλεφωνικό Κέντρο. Οι προσβάσεις και τα ημερήσια όρια συναλλαγών τής υφιστάμενης συνδρομής σας δεν θα αλλάξουν.

   

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασής σας;

Ξεκλειδώστε τη συνδρομή σας